آیا نوشیدن سرکه سیب بی خطر است؟
پایگاه خبری لقمه: نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمی شود، زیرا می تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.
مصرف زیاد قند و شکر برابر با بیمارهای قلبی
پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهشهای جدید نشان میدهد، مصرف رژیم غذایی قندی به میزان بالا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را در همه افراد، حتی آنهایی که قندشان بالا نیست، افزایش میدهد و آنها را در معرض سکت . . .
ارتباط آلزایمر با چای سبز
پایگاه خبری لقمه: متخصصان علوم پزشکی در کانادا به بررسی چگونگی تاثیرگذاری ترکیب جای سبز در پیشگیری از آلزایمر پرداختند.
ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد
پایگاه خبری لقمه: اگرچه در نگاه نخست ممکن است بی ضرر به نظر برسد، اما مصرف بیش از حد نمک با گذشت زمان می تواند به مشکلات التهابی، قلبی عروقی و کلیوی منجر شود.