احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر از پیش بینی‌ها برای برداشت ۶ تنی چای ترش در سال زراعی جاری از این شهرستان خبر داد.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی رئیس کل گمرک از تعامل ویژه برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و شیرخشک به صورت ویژه با سازمان غذا و دارو خبر داد.
سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به لزوم مدیریت مصرف آب و با تاکید بر رعایت الگوی کشت، سطح کشت گوجه فرنگی در استان تا ۵۰ درصد کاهش می یابد.
قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد پایگاه خبری لقمه: در حالی که آرژانتین با تورم مقابله می‌کند، افزایش قیمت بستنی در یک ماه موجب شوک مشتریان شده است.
یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلام این که تا ساعت هفت صبح امروز (شنبه) ۹ میلیون و ۸۷۰ هزار تن گندم از کشاورزان ۳۱ استان خریداری شده است، گفت: ۴۶ درصد این میزان خرید در چهار استان خوزست . . .
یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران پایگاه خبری لقمه: در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار، شرکت هایی که جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور را دریافت کردند، معرفی شدند.
صفحه 57 از 586  اول  قبلی   52    53    54    55    56    57    58    59    60    61    62   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت