صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
جشنواره و نمایشگاه ها
>
یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران
یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران
پایگاه خبری لقمه: در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار، شرکت هایی که جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور را دریافت کردند، معرفی شدند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار که به همت انجمن مدیریت کسب و کار ایران و با مشارکت بیش از ۱۶۳ دانشگاه، سازمان و مجموعه مرتبط، ۲۵ و ۲۶ مردادماه ۱۴۰۲ در مرکز همایشهای بین المللی جمهوری اسلامی ایران (سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی)، و با حضور بیش از چهارصد عضو هیئت علمی از یکصد دانشگاه داخلی و خارجی برگزار گردید، ضمن معرفی شرکتهایی که موفق به دریافت جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور شدند، کتابهای منتخب مدیریت کسب و کار سال کشور و پایان نامه برتر دانشجویی در این رشته معرفی شدند.
در این رویداد که با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با سخنرانی برجستهترین اساتید و چهرههای ماندگار مدیریت ایران از دانشگاههای مختلف از جمله، پروفسور سیدمهدی الوانی، پروفسور علینقی مشایخی، پروفسور اسداله کردنائیج، پروفسور محمدرضا حمیدی زاده، پروفسور علی رضائیان، دکتر محسن بهرامگیری، دکتر آذرصائمیان و دکتر حمیدرضا عظیمی برگزار گردید، مجموعاً ۱۳۷ مقاله علمی مورد پذیرش و ارائه قرار گرفت.
در موضوع انتخاب کتاب سال و در بخش تألیف، کتاب برندسازی در هفت گام اثر فرزاد مقدم، کتاب تفکر سیستمی در مدیریت جامعه و سازمان اثر سید جعفر مرعشی، وحیده بلیغ و امیرحسین شفیعی و همچنین کتاب گردشگری ورزشی اثر میثم شفیعی رودپشتی، محمد میره ای و نوید معصومی و در بخش ترجمه کتاب استراتژی و چشم انداز کسب و کار اثر سعید زنجانی، کتاب مدلهای تجاری مد اثر روشنک داوری و یاسمن فرهنگ پور و کتاب استراتژی بنگاه مادر اثر سید احسان شجاعی و کامیار رئیسی فر به عنوان کتابهای سال کشور انتخاب و معرفی شدند و در موضوع انتخاب پایان نامه برتر سال، پایان نامه مقطع دکتری خانم زینب زمانی با عنوان طراحی مدل یکپارچه کمپین تبلیغاتی با تمرکز بر محتوا، استاد راهنما: دکتر محمدعلی بابایی و استادان مشاور دکتر شهریار عزیزی - خانم دکتر حشمت خلیفه سلطانی به عنوان پایان نامه برتر سال ۱۴۰۲ کشور انتخاب و معرفی شد.
جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور اعطا شد
در آئین اختتامیه این رویداد که با حضور دکتر محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دکتر نعمت اله رضائی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نهاد ریاست جمهوری و با استقبال قابل توجه اساتید و مدیران برجسته کشور، برگزار شد، پس از دو سخنرانی علمی برجسته، جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور در بخش ساختمانی به شرکت ابنیه سازان مقاوم قربانی / در بخش صنعت احداث و انرژی به شرکت مهندسی و ساختمانی جهانپارس / در صنعت فولاد به مجتمع فولاد بوشهر / در صنعت پوششهای ضدحریق به شرکت بهسازان توسعه آرمان (بتا) / در بخش خصوصی صنعت خودرو به گروه بهمن / در کسب و کارهای آنلاین به شرکت پویا آریان سدید (گیشه ۷۲۴) / در صنعت بانکی به بانک سپه و بانک توسعه تعاون / در صنعت رستوران به شرکت بین المللی فرآوردههای غذایی خوش طعم (سوپر استار) / در صنایع سلولزی و پلیمری به شرکت آسیا نگار گلسار (گروه صنعتی ANG) / در صنعت خودرو به شرکت پارس خودرو از گروه خودروسازی سایپا / در صنعت فولاد به فولاد امیرکبیر کاشان / در صنعت گلخانهای به شرکت کیان ایده برنا / در بخش دولتی صنعت خودرو به شرکت سایپا سیتروئن / در کلینیکهای درمانی به کلینیک ساعی / در صنعت تلکام به شرکت نسیم ارتباط آینده (نسیم تلکام)/ در صنعت پتروشیمی به شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان / در صنایع غذائی به گروه تولیدی ساوانا / در صنعت رسانهای به شرکت هلدینگ برسا (آ خرین خبر) / در صنعت فرش به شرکت فرش داریوش / در صنعت ریسندگی به شرکت طلاریس کاشان / در باشگاه مشتریان به شرکت توسعه فناوران بهین فردا (ایران کارت) / در صنعت بیمه اتکائی به شرکت بیمه اتکائی امین / در صنعت بیمه به کارگزاری رسمی بیمه مستقیم بر خط سایپا / در بازرگانی فولاد به شرکت صنایع فولادی یکتا آهن سپاهان، اعطا شد.
این رویداد معتبر علمی که توسط انجمن مدیریت کسب و کار ایران و با مشارکت دانشگاههای داخلی و حدود ده دانشگاه خارجی و نهادهای معتبری از جمله فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب و کار ایران، اتحادیه انجمنهای علمی، فناوری، نوآوری و تجاری سازی کشور، خانه صنعتکاران ایران و … برگزار گردید، مهمترین برنامه این انجمن برجسته علمی است که هر ساله برگزار میگردد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15325
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
بازدید:
811
ساعت:
5:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
3
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
5
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7
بازار دستگاه نانوحبابساز ایرانی در گلخانهها و تصفیهخانههای ۶ کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9
صادرات جو پرک ممنوع شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترینهای جهان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه
بسیاری از افراد به بیماریهای مزمن کلیوی مبتلا هست...
با آب اضافی حاصل از پختوپز چه کنیم
زمانی که بدانید مواد آبپز هر کدام ماده مغذیای در...
رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران
آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا بی دلیل چاق می شویم؟
شاید شما هم از افرادی هستید که احساس میکنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر مینمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
101نکته برای اینکه یک آشپز حرفهای شویم؟
در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
9 توصیهی تغذیهای برای فصل امتحانات
برای تقویت قوای ذهنی لازم است قندخون همیشه در حالت نرمال و متعادل باقی بماند.
چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟!
آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است