دستور تهیه عـدس پلو قـالبی
در گذشته عدسپلو نذری (یا هر غذای نذری) را روی آتش (هیزم) طبخ میكردند و چه خوشمزه بود. ممكن است در این زمان امكانات لازم در بعضی مناطق وجود نداشته باشد تا غذا را روی آتش بپزند و ما میتوانیم برای نزد . . .
طرز تهیه لازانیای بادنجان
بادنجان یکی از سبزیجات پر استفاده در آشپزی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد. لازانیای بادنجان هم برای آنهایی که بادنجان دوست دارند، مناسب است.
7 دلیل برای درست جویدن غذا
جویدن صحیح نقش مهمی در هضم کامل غذا، حفظ وزن و در نهایت سلامت بدن ایفا میکند. در این مطلب به 7مورد اشاره شده است تا بدانیم چرا باید غذا را خوب بجویم.