نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد . . .
مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی ۱۰ روز تمدید شد پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان امور مالیاتی با اشاره به جلسه شورای هماهنگی سران قوا از تمدید ۱۰روزه مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی خبر داد.
درخواست جمعی از نمایندگان مجلس از وزیر صمت برای ابطال انتخابات اتاق بازرگانی پایگاه خبری لقمه: سی نفر از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به وزیر صمت خواستار ابطال انتخابات غیر قانونی اتاق بازرگانی ایران شدند.
اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان تیم فنی وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مرکز تحقیقات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، طی دو روز از برنامه شهر سالم مراغه بازدید کردند.
سخنگوی انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی: انتخابات هیات‌ رئیسه اتاق بازرگانی ایران فردا برگزار می‌شود پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی با تکذیب برخی شایعات، اعلام کرد که انتخابات هیات‌رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران طبق برنامه از پیش تعیین شده فردا (۲۸ خ . . .
کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بااشاره به فعالیت ۱۲۶ فلوشیب جراحی چاقی در کشور، گفت: ایران در تولید علم و مقاله در حوزه جراحی چاقی و متابولیک بعد از آمریکا و چین در جایگاه سوم دنیا قر . . .
متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
صفحه 67 از 586  اول  قبلی   62    63    64    65    66    67    68    69    70    71    72   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت