صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری
پایگاه خبری لقمه: قیمت هندوانه در کف نرخ عمده فروشی با افزایش ۶۶.۶۷ درصدی همراه بوده به طوریکه از هر کیلو ۳ هزار تومان به ۵ هزار تومان تغییر قیمت داشته است.
تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد
پایگاه خبری لقمه: مرکز آمار ایران اعلام کرد: براساس نتایج حاصل از طرح آمارگیری باغداری ١٤٠١، مقدار تولید محصولات دائمی ١٢ میلیون تن برآورد شد.
رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند
پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، رژیم غذایی ژاپنی به کُند کردن پیشرفت بیماری کبد چرب غیرالکلی در افرادی که به این بیماری مبتلا هستند کمک می کند.
۸ شرکت پخش دارو پلمب شد
پایگاه خبری لقمه: دستور پلمب موقت ۸ شرکت پخش دارو به علت عدم تطابق موجودی انبار با سامانه سازمان غذا و دارو، صادر شد.
نرخ جدید شیر خام کیلویی 15 هزار تومان ابلاغ شد
پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای قیمتگذاری محصولات کشاورزی، نرخ جدید شیر خام را کیلویی 15 هزار تومان ابلاغ کرد.
نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمیشود؟
پایگاه خبری لقمه: ستاد تنظیم بازار نرخ جدید شکر را 25 هزار و 500 تومان تعیین کرد.
«کتاب تندرستی و شادی» منتشر شد/ به غذایی که میخوریم بیشتر دقت کنیم
پایگاه خبری لقمه: «کتاب تندرستی و شادی» نوشته ساباح جین با ترجمه نغمه دانش آشتیانی توسط انتاشارت خزه در ایران منتشر شد.
صفحه 72 از 586
اول
قبلی
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند
مصرف موز میتواند سردردهای میگرنی را در مبتلایان ...
میکروبهای مولد مسمومیت غذایی کدامند؟
غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...
آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید میكند
نتایج یك مطالعه جدید نشان میدهد كه تماس مادران با...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم
کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانستههای قدیم را «اختلالحافظه» مینامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماریهای تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
داستان شکلاتهایی با طعم سوئیسی
امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار میرود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتیهای این کشور اروپایی شده است.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید
تاریخ انقضا بر روی بستهبندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع میشود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماریها میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است