روش تهیه بلوندی شکلات سفید لقمه: بلوندی در واقع یک نوع کیک برش خورده است که در ترکیب آن، از شکر قهوه‌ای استفاده می‌شود.
سالاد مرغ با دستور سرآشپز لقمه خوردن سالادهای حجیم و کم کالری قبل از غذای اصلی راه خوبی برای کاهش کالری های مصرفی است، اما استفاده از مواد غذایی کم کالری در غذای اصلی نیز به این منظور کمک می کند.
روش تهیه خورش ماست به سبک هندی لقمه: خورش ماست را هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ می‌توانید تهیه کنید.
آشنایی با روش تهیه نرگسی؛ غذای رژیمی لقمه: خوراک نرگسی علاوه بر اینکه دارای طعم خوبی است غذای رژیمی نیز محسوب می‌شود.
آشنایی با روش تهیه ماکارونی پنیری فنجانی لقمه: ماکارونی پنیری فنجانی را برای کودکتان تهیه کرده و هنگام بازگشت از مدرسه به او بدهید.
روش تهیه دسر کدو حلوایی کاراملی لقمه: این دسر خوشمزه سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامین‌های A، E و C است.
آشنایی با روش تهیه گل‌ کلم ترد پنیری لقمه:برای تزیین این غذای خوشمزه از جعفری تازه خرد شده، پوست رنده شده لیمو و پنیر پارمسان استفاده کنید.
صفحه 137 از 141  اول  قبلی   132    133    134    135    136    137    138    139    140    141   بعدی  
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه های اساسی برای صاف کردن چاقی موضعی اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...