صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
روش تهیه بلوندی شکلات سفید
لقمه: بلوندی در واقع یک نوع کیک برش خورده است که در ترکیب آن، از شکر قهوهای استفاده میشود.
سالاد مرغ با دستور سرآشپز لقمه
خوردن سالادهای حجیم و کم کالری قبل از غذای اصلی راه خوبی برای کاهش کالری های مصرفی است، اما استفاده از مواد غذایی کم کالری در غذای اصلی نیز به این منظور کمک می کند.
روش تهیه خورش ماست به سبک هندی
لقمه: خورش ماست را هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ میتوانید تهیه کنید.
آشنایی با روش تهیه نرگسی؛ غذای رژیمی
لقمه: خوراک نرگسی علاوه بر اینکه دارای طعم خوبی است غذای رژیمی نیز محسوب میشود.
آشنایی با روش تهیه ماکارونی پنیری فنجانی
لقمه: ماکارونی پنیری فنجانی را برای کودکتان تهیه کرده و هنگام بازگشت از مدرسه به او بدهید.
روش تهیه دسر کدو حلوایی کاراملی
لقمه: این دسر خوشمزه سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامینهای A، E و C است.
آشنایی با روش تهیه گل کلم ترد پنیری
لقمه:برای تزیین این غذای خوشمزه از جعفری تازه خرد شده، پوست رنده شده لیمو و پنیر پارمسان استفاده کنید.
صفحه 137 از 141
اول
قبلی
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
بعدی
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رژیم لاغری با عسل
عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...
کنسروهای ممنوعه!
خبر نگرانکننده استفاده از گوشت دلفینهای مرده و ف...
بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید
شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیهای ناسالم و نامناسب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد
مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفادهترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ میکنند.
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان
پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟
به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویهها استفاده کنید.
12 علامت و هشدار که نشان می دهد به اندازه کافی آب نمی نوشید
اگر به مقدار کافی آب ننوشید و به انداز کافی آن را دریافت نکنید بدنتان دچار یک سری علائم و مشکلات خواهد شد در ادامه به آنان اشاره می کنیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است