طرز تهیه فتوچینی با سبزیجات فتوچینی از انواع پاستا و ماکارونی است و طرفداران زیادی دارد. این فتوچینی سبزیجات بسیار خوشمزه است و مواد لازم کمی هم نیاز دارد.
دستور و روش تهیه پاستا مارگاریتا این دستور غذای ایتالیایی برای 3 نفر و زمان آماده سازی آن 40 دقیقه خواهد بود.
طرز پخت پاستا با سس سالسا پاستا و ماکارونی از انواع غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارند. پاستا با سس سالسا یک غذای ایتالیایی است که روش تهیه آن را در زیر می خوانید.
روش تهیه لازانیای مکزیکی لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه زندگی امروزی است که مثل تهیه ماکارونی و پاستا، در کشورهای مختلفی تهیه می شود.
كباب توفو، باب‌طبع گیاهخواران یكی از لذیذترین موادی كه خیلی هم باب‌طبع گیاهخواران است؛ توفو یا پنیر لوبیا است. توفو از شیر سویای بسته شده به دست می‌آید و پس از قالب‌زنی، بسته‌بندی می‌شود. پنیر توفو كالری پایین، آهن بالا، كلسترول ك . . .
روش تهیه گراتن مرغ دودی؛ غذایی اسپانیایی گراتن مرغ نوعی خوراک خوشمزه اسپانیایی است که با ذائقه ایرانی ها هم سازگار است.
روش تهیه کباب فرانسوی کباب فرانسوی هم نوعی کباب است که تهیه آن خالی از لطف نیست.
صفحه 34 از 43  اول  قبلی   29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شادابی پوست با پنج اکسیر جوانی زیبایی و جوانی برای همه مهم است.شما میتوانی بدون م...

  آبمیوه‌های خیابانی باعث مسمومیت کودکان می‌شوند رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.