صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
ماکارونی با مرغ و کرم ترخان با دستور سرآشپز لقمه
یکی از رایجترین سسهایی که پاستا را با آن مصرف می کنند، سس سفید است. مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده میکنید اما برای پاستا با مرغ معمولاً پاستاهای فنری مناسبتر هستند.
خوراک مرغ و کاری با دستور سرآشپز لقمه
اگر از طعم ادویه کاری، بدتان نمی آید حتما این خوراک را درست کنید.
بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه
سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.
سمبوسه ترکیهای؛
بورک
ترکیهایها مدلی سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را میپیچند و بورک نام دارد.
میگوی کبابی با سبزیجات تازه با دستور سرآشپز لقمه
گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است، به همین علت بهتر است آن را کباب کرده و میل کنید.
صفحه 43 از 43
اول
قبلی
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟
غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...
مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد
محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...
ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست
اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم
یکی از مواردی که باعث میشود تا افراد از ادامه رژیمهای غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این میباشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکردهاند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کردهاند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها
چه کسی فکرش را میکند؟ این پنج اشتباه رایج میتواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی
انگشتهایی كه قبلا با آبگوشتهای چرب و پردنبه خورده میشد و دلهایی كه قبلا برای قورمهسبزیهای جا افتاده و خوشعطر غنج میرفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده میشود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال میرود.
چرا استقلالیها لاغرترند؟!
اگر میخواهید لاغر شوید میتوانید دیوارهای اتاق ناهار خوری را آبی کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است