صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
مصرف شیرینیهای طبیعی در وقت افطار
هنگامی که پس از ساعت ها گرسنگی غذا می خوریم، جذب موادغذایی در کبد افزایش می یابد.
خواص خرما در ماه مبارک رمضان
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت : مصرف خرما در ماه رمضان باعث می شود در مدت کوتاهی بدن قدرت و توانایی خود را به دست آورد.
مصرف میوههای آب دار در سحر از نوشیدن آب زیاد بهتر است
زهرا اباصلتی، گفت: برای پیشگیری از احساس تشنگی در طول روز، در پایان وعده سحری لیموترش تازه استفاده کنید و از مصرف چای، قهوه و نوشابه پرهیز کنید زیرا مصرف این نوشیدنی ها موجب افزایش ادرار و دفع آب از . . .
طرز پخت فرنی مخصوص آذربایجان برای سفره افطار
فرنی یکی از دسرهای ایرانی است که به آسانی و سریع تهیه می شود.
سفره های افطاری رمضان در کشورهای مختلف+ عکس
تنوع سفره های افطاری در بین مسلمانان سرتاسر جهان زیاد است.
طرز تهیه ترحلوا؛ پای ثابت سفره افطار شیرازیها
ترحلو، در جشن ها، مهمانی ها، عزاداری و به ویژه در ایام ماه رمضان در شیراز مصرف زیادی دارد.
چگونه در ماه رمضان تشنه نشویم؟
مصرف آب یخ اگر چه در ابتدا تشنگی را فرو می نشاند اما در نهایت باعث تشدید تشنگی می شود.
صفحه 24 از 40
اول
قبلی
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
۸ نکته اعجابانگیز نوشیدن چای
بهتازگی پژوهشی توسط استرالیاییها انجام شده که بی...
مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند
یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهمتر...
آرام خوردن و درست جویدن غذا
در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تـغـذیـه قـدیمیهـا ۴ غـلط دارد
گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشارهای به مهمترین آنها خواهیم داشت.
شغلهای چاق کننده را بشناسید
محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.
ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری میکند
تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت میکند.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری برگزار شد
پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری برگزار شد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است