خانواده‌ها از مصرف وایتکس در هنگام خانه‌تکانی خودداری کنند دبیر انجمن پزشکان کودکان ایران با بیان اینکه وایتکس و جوهر نمک جزو خطرناک‌ترین مواد شوینده هستند به پدر و مادرها توصیه کرد تا جایی که ممکن است از وایتکس و جوهر نمک در هنگام خانه‌ تکانی استفاده نکنند. . . .
10 نکته کاربردی و مفید برای دکور آشپزخانه با این روش ها می توانید آشپزخانه خود را برای اوقاتی که غذا درست می کنید یا کارهای دیگری در این مکان انجام می دهید آماده کنید.
بهترین راه نگهداری از ادویه‌جات و گیاهان معطر فرقی نمی‌کند ادویه‌ها و گیاهان معطر تازه باشند یا خشک‌شده، به هر حال آن‌ها پس از مدتی طعم و عطر خود را از دست می‌دهند.
بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنها مس بدن را تأمین نمی‌کند بلکه مسمویت‌زاست. ظروف شیشه‌ای و پیرکس بهترین ظروف محسوب می‌شود.
آشنایی با روش‌های مناسب طبخ غذا طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن می‌شود، قابلیت هضم غذا را افزایش می‌دهد و باعث افزایش دریافت انرژی می‌شود.
تزئین سالاد الویه در نان سالاد الویه را می توانید با این شیوه برای مهمانان تان تزئین کنید.
آداب غذاخوردن (1) هر کاری در زندگی اتیکت خاص خود را دارد. غذاخوردن نیز از این امر مستثنی نیست. اتیکت یا همان آداب در واقع مجموعه‌ای از ضوابط رفتاری است که در یک جامعه، طبقه یا گروه انتظار انجام آن‌ها وجود دارد. اتیکت ا . . .
صفحه 21 از 49  اول  قبلی   16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
نحوه جلوگیری از اسراف غذا در کشورهای دنیا رسانه‌های گروهی چین در روزهای اخیر مردم را به جلوگیری از اسراف غذا دعوت کرده‌اند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟ نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟