چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانی . . .
همه چیز درباره ویژگی‌ها و ارزش غذایی پودر کیک کیک‌ها به دلیل مواد تشکیل‌دهنده آن‌ها حاوی کالری بالا بوده و مصرف بیش از اندازه آن‌ها چاقی و عوارض ناشی از آن را در پی دارد. این مقاله به اختصار ویژگی‌ها و ترکیبات غذایی پودر کیک نیمه آماده را بیان می . . .
نحوه جلوگیری از سیاه شدن سیب،موز و قارچ آیا تا به‌ حال‌ دچار این‌ مشکل‌ شده‌اید که‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ سیب‌ برای تهیۀ سالاد میوه‌ یا موز یا‌ انواع‌ دسرها آن‌ها بسرعت‌ و در مجاورت‌ هوا رنگ‌ اصلی‌ خود‌ را از دست‌ بدهند؟ راه جلوگیری از این مشک . . .
7 راز خوشمزه‌تر شدن بورانی/ خاصیت بورانی‌ها در واقع بورانی مخلوط سبزی‌های پخته و ماست است که یک پیش‌غذا محسوب می‌شود.
با خیس کردن برنج کدام از ویتامین‌های آن از بین می‌رود؟ یک متخصص تغذیه تاکید کرد: جوشاندن برنج هیچ تاثیری در کاهش مواد نشاسته ای و کالری آن ندارد.
در مایکروفر غذا بپزیم یا نه؟ یک متخصص تغذیه گفت: برخلاف باورعمومی مردم مقدار لطمه به مواد مغذی غذا هنگام پخت با ماکروفر کمتر از سایر روش‌های پخت است.
خوراكی‌هایـی كه پاك كننده‌اند!! كمی آب لیموترش شوره سر را از بین می‌برد و موها را كمی روشن‌تر می‌كند. برای رهایی از شوره سر آب نصف لیموترش را به آب آبكشی موها اضافه كنید.
صفحه 24 از 49  اول  قبلی   19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت