مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! پایگاه خبری لقمه: یکی از استادان دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانای آمریکا در کتاب جدید خود اظهار داشته که خوردن چربی باعث چاقی نمی‌شود و افزایش وزن و چاقی با مصرف بیش از حد قند مرتبط است.
آیا سرما می تواند موجب چربی سوزی شود؟ پایگاه خبری لقمه: محققان دانشگاه استکهلم سوئد در بررسی‌های خود متوجه شدند که قرار گرفتن در معرض سرما می‌تواند سبب چربی‌سوزی شود.
بهترین روش ها برای چربی سوزی شکم و کل بدن پایگاه خبری لقمه: این که چقدر تلاش می کنید و چقدر سخت ورزش می کنید برای چربی سوزی اهمیت دارد. هرچه سخت‌تر کار کنید، کالری بیشتری خواهید سوزاند و این در نهایت بر چگونگی چربی سوزی بیشتر تاثیرگذار است.
راهکارهایی برای کاهش وزن پایگاه خبری لقمه: با ۸ روش عجیب و غیر عادی که می‌تواند به کاهش وزن کمک کند آشنا شوید.
چگونه به روش طبیعی چربی های شکمی را جذف کنیم پایگاه خبری لقمه: چربی‌های شکمی تنها عامل نگران کننده ظاهری نیست بلکه فاکتور خطرزای مهمی در بروز مشکلات جسمی همچون دیابت و بیماری‌های قلبی-عروقی است.
در آخر هفته چگونه با اضافه وزن مبارزه کنیم پایگاه خبری لقمه: استراحت آخر هفته، برای هركسی معنایی دارد! با آنهایی كه پایان هفته را هم سالم زندگی می‌كنند و مراقب برنامه غذایی‌شان هستند، كاری نداریم. روی صحبت‌مان با آنهایی است كه یك و نیم روز پای . . .
روش هایی برای افزایش وزن پایگاه خبری لقمه: افزایش وزن پروسه ای زمان بر محسوب می گردد که باید قدم به قدم و به شکل صحیح رخ دهد زیرا هدف در این درمان اضافه شدن درست وزن و به عبارتی رفع کمبودها است و نه اضافه کردن فقط چند کیلوگرم . . .
صفحه 10 از 110  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!