صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در گذشته ۷۰ درصد آب تهران از منابع سطحی و ۳۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی تامین میشد، اما هم اکنون بیشتر از ۶۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی و ۳۰ درصد دیگر از منابع سطحی استفاده میشود.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با بیان اینکه پنجمین سال خشکسالی را سپری میکنیم، گفت: وضع آبی مخازن سدها در مقایسه با میانگین بلند مدت فاصله زیادی دارد و در مقایسه با پارسال ۱۰۰ میلیون متر مکعب کاهش ذخیره آبی داریم.
محسن اردکانی گفت: از مشترکان برای مصرف بهینه و صرفه جویی ۲۰ درصدی، تقاضای همکاری داریم تا شاهد پایداری آب تا پایان شهریور به عبارت دیگر پایان سال آبی باشیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران درباره اقدامات در حال انجام برای پایداری بیشتر شبکه آب تهران تصریح کرد: دو خط انتقال آب یکی تونل علاج بخشی لار و دیگری خط انتقال طالقان در حال اجراست، اما آنچه در کوتاه مدت پاسخ میدهد مدیریت مصرف مشترکان خواهد بود.
محسن اردکانی با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به تاسیسات آبی تهران گفت: ۴ خط اصلی و فرعی در میدان قدس تهران آسیب دید که آب شرب و بهداشتی حدود ۱۱ هزار مشترک در شمال تهران قطع شد و با همکاری مهندسان و کارگران صنعت آب این مشکل در کمترین زمان برطرف شد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15860
تاریخ نشر:
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
بازدید:
27
ساعت:
4:10 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
3
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
4
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کمآبی/سرمایهگذاری دولتی افزایش یابد
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
زیاد کباب زغالی نخورید
پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...
چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟
زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...
آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید
سبوس، پوسته سفت و هضمنشدنی روی دانههای غلات است ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ترفندهایی برای کالریزدایی از هر وعدهی غذایی
در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالریهای دریافتی در هر وعدهی غذایی را عنوان میکنیم که کمک زیادی به خوشاندامی شما میکند.
از همین امروز این خوراکیها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست
پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنیهای مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماریها قرار ندهیم.
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم
یکی از مواردی که باعث میشود تا افراد از ادامه رژیمهای غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این میباشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکردهاند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کردهاند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید
عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است