شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
افزایش 12 درصدی صادرات محصولات صنایع غذایی ایران در نیمه نخست امسال رئیس هیات دیره تعاونی تولیدکنندگان موادغذایی ایران گفت: در 6 ماهه امسال صادرات محصولات صنایع غذایی ایران در مقایسه با مدت مشابه پارسال 12 درصد افزایش نشان می دهد.
در گفت‌وگو با لقمه عنوان شد؛ توصیه رییس مناطق آزاد به سرمایه گزاران بخش کشاورزی بانک گفت: در مناطق ارس و باکو و قشم برای توسعه فعالیت های کشاورزی و تولیدات آبزیان امکان بسیار خوبی فراهم است و می‌شود گفت یکی از موفق ترین بخش های این مناطق است.
آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مشکلی ندارد اما باید سه شرط عدم استفاده از خمیرمرغ دپو شده، عدم استفاده از ضایعات مرغ و تولید خمیرمرغ . . .
مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ پایگاه خبری لقمه: در حالیه رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو مشغول بستن چمدان و خداحافظی با این سازمان است و همین امروز و فردا جانشین وی صندلی ریاست بر این سازمان را تحویل می گیرد، مرور دغدغه های . . .
درخواستی برای افزایش قیمت لبنیات ندادیم پایگاه خبری لقمه: در حالی که رئیس سازمان حمایت از بررسی درخواست صنایع لبنی برای افزایش قیمت در سال جاری خبر داده بود، دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد که درخواست ارائه شده برای افزایش قیمت در سال . . .
افزایش ۸ درصدی صادرات صنایع غذایی پایگاه خبری لقمه: طبق تازه‌ترین تحلیل آماری وضعیت صادرات شاخص اقلام عمده گروه صنایع غذایی طی ۱۲ ماهه سال گذشته، صادرات محصولات صنایع غذایی کشور در مقایسه با سال گذشته با افزایش هشت درصدی در ارزش به ۲۰ . . .
صفحه 13 از 45  اول  قبلی   8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد این میوه‌ی مفید است.