صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد:
تعیین استاندارد برای آبلیموهای صنعتی طبیعی و کنسانتره
دیناروند گفت: با همکاری سازمان ملی استاندارد دو نوع استاندارد را برای آبلیموهای طبیعی و کنسانتره تعریف کنیم که این آبلیموها را بتوان دسته بندی کرد.
در گفتوگو با لقمه عنوان شد:
انگیزه حمایت پگاه از جشن بزرگ خانه سینما
مدیر تبلیغات و ارتباطات بازاریابی صنایع شیر ایران (پگاه) گفت: به دنبال تغییر نگرش مردم از این برند به عنوان یک شرکت لبنی محض به سمت یک شرکت به روز با محصولات متنوع و روزآمد هستیم.
مصوبه افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی به کارخانهها ابلاغ شد
دبیر انجمن روغن نباتی از ابلاغ مصوبه دولت در مورد افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی به کارخانههای روغن نباتی خبر داد.
افزایش سهم صنایع غذایی در اقتصاد
کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در یادداشتی سهم صنایع غذایی در در ایجاد ارزش افزوده کشور را مناسب ارزیابی کرد.
کاهش ۲۲ درصدی ضریب امنیت غذایی کشور در ۱۰ سال
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: ضریب امنیت غذایی در حال حاضر به ۶۰ درصد رسیده در حالی که این رقم در سال ۸۴، ۸۲ درصد بوده است.
معاون وزیر بهداشت:
مردم باید فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند تا تب مالت نگیرند
معاون وزیر بهداشت با اشاره به شیوع بیماری تب مالت در برخی از استانهای غربی کشور گفت: توصیه قطعیما به مردم این است که فقط و فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند.
فائو اعلام کرد:
قیمتهای جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد
افت شدید بهای محصولات لبنی و روغنهای گیاهی موجب شد تا افزایش قیمت شکر، حبوبات و غلات در ماه گذشته میلادی کمرنگ شود، حال آنکه شاخص قیمتهای جهانی گوشت در این ماه همچنان ثابت ماند.
صفحه 18 از 45
اول
قبلی
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم
تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد مصرف...
درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیانهای ایرانی
پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...
باورهای تغذیهای/ آیا هستهی سیب حاوی سیانور است؟
در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا ناگهان لاغر می شویم
لاغری ناگهانی بیاهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچگونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
خواب زود و راحت با دَمنوش گیاهان
دَمنوش گیاهان احساس بهتری به انسان میدهند و به غیر از اینکه برای بدن خواص بیشماری دارند، موجب یک خواب راحت نیز میشوند.
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهمترین مشکلات و چالشهای صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید
عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است