۶۱ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد/ ۵ کارخانه جدید چای امسال وارد مدار تولید شدند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور گفت: به دلیل افزایش تولید چای ایرانی، ۵ کارخانه جدید چای امسال وارد مدار تولید شدند و تاکنون ۶۱ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۳۲ میلیارد از چایکاران خریداری شده ا . . .
کاهش 43درصدی بارندگی بهاری و نگرانی کشاورزان مازندران پایگاه خبری لقمه: مازندران بهار امسال را با کاهش 43 درصدی بارندگی نسبت به بهار سال قبل پشت سر گذاشته و این امر سبب نگرانی کشاورزان نسبت به پائین رفتن آب سفره های زیرزمینی و خشکسالی شده است.
آفت پسته طغیان نکرده است/ باغات تحت کنترل هستند پایگاه خبری لقمه: در حالیکه رئیس پژوهشکده پسته اعلام کرده که باغات پسته ایران گرفتار آفت طغیان کرده پسیل شده‌اند، معاون سازمان حفظ نباتات معتقد است به هیچ وجه این آفت در هیچ نقطه‌ای از کشور طغیان نکرد . . .
کشاورزان، چشم انتظار طرح جامع الگوی کشت پایگاه خبری لقمه: با توجه به آنکه بحران کم آبی یکی از اصلی ترین چالش های پیش روی کشور است، از این رو با مدیریت دقیق و برنامه ریزی‌های جامع نظیر طرح جامع الگوی کشت باید از پیامدهای این امر جلوگیری کرد. . . .
افزایش ارزش‌افزوده با تغییر الگوی کشت‌ گیاهی در ایران پایگاه خبری لقمه: دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با اشاره به اهمیت تغییر الگوی کشت در ایران گفت: در حال حاضر گیاهانی با مصرف آب بالا و ارزش‌افزوده پای . . .
کشاورزی گیلان با تدبیر جان گرفت/ نوسازی 10 هزار هکتار از اراضی پایگاه خبری لقمه: کشاورزی گیلان به رغم برخورداری از منابع آبی فراوان، تا قبل از دولت یازدهم به دلیل برخی رویکدهای نامناسب، بدون صرفه اقتصادی شده بود که با تصمیم های کارشناسی در سایه تدبیر و امیدبخشی ب . . .
قیمت برنج سر به فلک کشیده/در آینده به خودکفایی صدرصدی برنج میرسیم پایگاه خبری لقمه: با توجه به آنکه کمتر از چهل روز به برداشت برنج زمان باقی است، اما افزایش قیمت برنج ایرانی در کوچه پس کوچه‌های شهر طنین انداز شده است.
صفحه 56 از 116  اول  قبلی   51    52    53    54    55    56    57    58    59    60    61   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!