کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند پایگاه خبری لقمه: در نشست فعالان صنعت خوراک دام و طیور، وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر لزوم «توازن در واردات نهاده‌ها»، از آغاز اصلاحات ساختاری در مسیر تأمین کالاهای اساسی و کاهش زمان ثبت سفارش‌ها خبر . . .
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور از تهیه نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی با هدف دستیابی به آمار دقیق و بسترسازی برای اجرای طرح آمایش سرزمین خبر داد.
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر مراقبت از سفره مردم گفت: در شرایط کنونی تمرکز و اهتمام بر تنظیم بازار است اما نباید از تولید در ماه‌های آینده و سال‌های پیش‌رو . . .
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت: مدیریت مصرف برق چاه‌های کشاورزی بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی شده و با توجه به پروانه بهره‌برداری چاه‌ها انجام می‌شود.
ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است پایگاه خبری لقمه: معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به باز شدن ثبت‌سفارش انبه از ۱۰ خرداد درخواست‌های قبل از تاریخ باز شدن با پاسخ رد مواجه می‌شوند.
ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور پایگاه خبری لقمه: زعفران ایران، با تولید بیش از ۹۰ درصد از این ادویه ارزشمند در جهان، همچنان در کانون توجه بازارهای جهانی قرار دارد. اما ورود دلالان افغان به بازار زعفران کشور و قاچاق این محصول به کشو . . .
صفحه 1 از 117   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر و دیگر هیچ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مصرف شیر در میان ك...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.