برای نخستین بار درکشور؛ خامه قنادی شیرین بدون شکر در مازندران مجوز تولید گرفت پایگاه خبری لقمه: سازمان غذا و داروی کشور با تایید و صدور پروانه ساخت محصول "خامه قنادی بدون شکر" (به شماره 14649/49) که برای نخستین بار در کشور معرفی شده، تولید گسترده و عرضه آن به بازار مصرف را توسط . . .
گزارش جدید بانک مرکزی از ارزانی و گرانی مواد غذایی پایگاه خبری لقمه:بانک مرکزی اعلام کرد: قیمت خُرده فروشی ۴ گروه مواد غذایی در هفته منتهی به ۱۳ آذرماه نسبت به هفته قبل از آن افزایش، ۳ گروه کاهش و ۴ گروه نیز ثابت ماند.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
افزایش 3 برابری صادرات پسته در پی افزایش قیمت جهانی در نیمه نخست امسال بالغ بر 25 هزار و 200 تن پسته به ارزش 208 میلیون دلار به 52 کشور صادر شده که در مقایسه با همین بازه زمانی در سال گذشته بیش از 315 درصد از نظر وزنی و بالغ بر 310 درصد از نظر ارزشی رش . . .
در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" عنوان شد؛ خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" با حضور مهمانی همچون مهندس ابوالفضل خلیل پور عضو شورای مرکزی نظام مهندسی کشور، دکتر افشین اسماعیلی فر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و متخصص امنیت غذایی، سید محمد موسوی مدیر ک . . .
بهره‌برداری از کارخانه تولید شیرینی و شکلات با حضور نعمت‌زاده کارخانه تولید شیرینی و شکلات با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در تبریز به بهره‌برداری رسید.
ایرانی‌ها سالانه چقدر پسته می‌خورند؟ هرچند سال 1393 سال آور پسته محسوب می‌شود ولی میزان 220 هزار تنی تولید سال جاری نسبت به سال آور گذشته یعنی سال 91، 20 درصد بیشتر است و این نشان می‌دهد تولید در سال 1393 وضعیت مناسب‌تری پیدا کرده است.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تقویت استخوان‌ها به كمك موز میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوه‌ای مطلوب برای تمام گروه‌های سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.