ظاهر بهداشتی رستوران معروف رنگ باخت پایگاه خبری لقمه: گشت تعزیرات حکومتی به همراه نمایندگان دستگاه های نظارتی به صورت سرزده از رستوران معروفی در جنوب تهران بازدید کرد که این رستوران تخلفات متعدد بهداشتی و صنفی داشت.
کاهش مصرف نان در روسیه پایگاه خبری لقمه: مصرف نان در ۱۰ سال گذشته در روسیه تا چهار برابر کاهش یافته است.
سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد پایگاه خبری لقمه: سازمان مل استاندارد ایران شرایط استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را طی نشست های تخصصی در کمیته فنی تدوین استاندارد، مورد تصویب قرار داد.
588 روستا در استان کرمان با کمبود آب مواجه هستند پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان گفت: 588 روستا در استان با کمبود آب مواجه هستند و در این روستاها علی رغم اقداماتی که صورت گرفته، منابع آبی را از دست داده ایم.
شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مجوز استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های سوسیس و کالباس برای شرکت‌های تولیدکننده‌ای است که دستگاه جداکننده گوشت مرغ را دارند.
ضبط وامحاء ۸ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از کشف، ضبط و امحاء ۸ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در قالب نظارت های ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو در تهران پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت: تاکنون از سوی مرکز بهداشت گزارشی مبنی بر شیوع تب کریمه کنگو در تهران اعلام نشده است.
صفحه 51 از 109  اول  قبلی   46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

  لزوم مصرف ویتامین ها و املاح چیست

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.