حجم تجارت ایران و ترکیه به ۵ میلیارد دلار رسید پایگاه خبری لقمه: دبیر کل شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه اعلام کرد که حجم روابط تجاری ایران و ترکیه در سال ۲۰۱۶ به ۵ میلیارد دلار رسیده است که همچنان تراز بازرگانی ایران در تجارت با ترکیه مثبت است . . .
ظاهر بهداشتی رستوران معروف رنگ باخت پایگاه خبری لقمه: گشت تعزیرات حکومتی به همراه نمایندگان دستگاه های نظارتی به صورت سرزده از رستوران معروفی در جنوب تهران بازدید کرد که این رستوران تخلفات متعدد بهداشتی و صنفی داشت.
کاهش مصرف نان در روسیه پایگاه خبری لقمه: مصرف نان در ۱۰ سال گذشته در روسیه تا چهار برابر کاهش یافته است.
سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد پایگاه خبری لقمه: سازمان مل استاندارد ایران شرایط استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را طی نشست های تخصصی در کمیته فنی تدوین استاندارد، مورد تصویب قرار داد.
588 روستا در استان کرمان با کمبود آب مواجه هستند پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان گفت: 588 روستا در استان با کمبود آب مواجه هستند و در این روستاها علی رغم اقداماتی که صورت گرفته، منابع آبی را از دست داده ایم.
شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مجوز استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های سوسیس و کالباس برای شرکت‌های تولیدکننده‌ای است که دستگاه جداکننده گوشت مرغ را دارند.
ضبط وامحاء ۸ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از کشف، ضبط و امحاء ۸ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در قالب نظارت های ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
صفحه 50 از 108  اول  قبلی   45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.