ایران به ریاست سیستم بین‌المللی شماره‌گذاری افزودنی‌های غذایی انتخاب شد ایران در اجلاس کدکس افزودنی‌های غذایی به ریاست سیستم بین‌المللی شماره‌گذاری افزودنی‌های غذایی انتخاب شد.
فروش تخم‌مرغ در خیابان‌های شهر/خطر در کمین مصرف کنندگان عرضه تخم‌مرغ در خیابان‌ها و میادین شهر یکی از شیوه‌هایی است که تولیدکنندگان برای فروش مازاد تولید به آن روی آورده‌اند در حالی که به دلیل قابلیت فسادپذیری سریع و خطرات ناشی از مصرف تخم‌مرغ فاسد باید سر . . .
زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر زنی در عرض فقط سه دقیقه حدود 5 کیلو و 443 گرم فرنی خورد تا رکورد گینس را بشکند.
اختلاف چین و انگلیس بر سر پنیر برخی مسوولان چینی بسته شدن مرزهای چین به روی واردات پنیر انگلیسی را اقدامی برای مقابله به مثل با انگلیس برای ممنوعیت ورود برخی مواد غذایی چینی را به این کشور اروپایی اعلام کردند.
فوران آب از تنه درخت در همدان جاری شدن آب از تنه یک درخت در خیابان فلسطین همدان توجه بسیاری از شهروندان را به خود جلب کرده است، علت این رخداد ظاهرا غیرطبیعی مشخص نیست، اما به نظر می رسد آب لوله کشی فضای سبز به گونه ای از تنه درخت . . .
«بره بَتمن» در نروژ متولد شد رسانه‌های محلی نروژ از تولد یک بره عجیب و نقابدار در نروژ که ظاهری شبیه «بَتمن» دارد خبر دادند.
در این اغذیه فروشی مهربان باش، تخفیف بگیر! مشتری‌های یک اغذیه فروشی در آلمان اگر مهربان باشند و رفتارشان دوستانه باشد، می توانند تخفیف بگیرند.
صفحه 80 از 109  اول  قبلی   75    76    77    78    79    80    81    82    83    84    85   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت