500 سفره غذای سالم و تهیه کیک 10 طبقه در برج میلاد معاون ارتقای سلامت شهرداری تهران برنامه‌های شهرداری را در هفته سلامت تشریح کرد و گفت: برپایی جشنواره 500 سفره غذای سالم به همراه رونمایی از کیک سالم 10 طبقه که از مواد لبنی و میوه تهیه شده در برج میلا . . .
اقشار آسیب پذیر سبد غذایی دریافت می‌کنند با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر سبد غذایی متناسب با نیاز این افراد توزیع می‌شود.
خانه پر مهر با رزق حلال رادیو معارف با برنامه زنده «خانه مهر» به بررسی تاثیر رزق حلال و حرام در خانواده می‌پردازد.
هندوهایی که ادرار گاو می‌نوشند! نوشیدن ادرار گاو برای درمان بیماری ها، از جمله درمان ها قدیمی در مذهب هندو به شمار می آید.
رئیس جامعه هتلداران ایران: ۴۳۵۰ بازرسی محسوس و نامحسوس از هتل‌های سراسر کشور در نوروز رئیس جامعه هتلداران ایران از انجام ۴ هزار و ۳۵۰ مورد بازرسی محسوس و نامحسوس از هتل‌های سراسر کشور در نوروز امسال خبر داد.
توزیع 137 هزار سبد غذایی میان نیازمندان رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر از توزیع بیش از 137 هزار سبد غذایی میان خانوارهای نیازمند در شب عید خبر داد.
بورس کالا زعفرانی شد امروز، تالار محصولات کشاورزی بورس کالا شاهد عرضه زعفران رشته‌ای، کنجاله سویا پرک و کنجاله کلزا پرک است.
صفحه 82 از 109  اول  قبلی   77    78    79    80    81    82    83    84    85    86    87   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت