صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
امنیت غذایی در گزارش رییسجمهور
بخش کشاورزی و شاغلان این بخش، کشاورزان، از جمله محورهای پررنگ گزارش رییسجمهور در یکصدویکمین روز کاری دولت تدبیر و امید بودند. ریاست محترم جمهوری در این گفتوگوی تلویزیونی نیز همچون گذشته تلاش کرد تا . . .
میراث «نهاوندیان» در میراث فرهنگی
سفره «صبحانه کاری» در میراث فرهنگی هم پهن شد
شاید بتوان محمد نهاوندیان را «پدر صبحانه کاری» در کشور نامگذاری کرد از آن زمان که سفره صبحانه کاری را در اتاق بازرگانی پهن میکرد و امروز گستره این سفره به دستگاههای دولتی هم رسیده است.
همزمان با 28 صفر صورت میگیرد
طبخ 72 تُن آش در شیراز
مدیر عامل خیریه امام صادق(ع) گفت: امسال همزمان با 28 صفر، طبخ آش سبزی صلواتی به میزان 72 تن در شیراز انجام میشود.
جریمه 300 میلیونی برای محتکر مواد غذایی
با حکم تعزیرات حکومتی استان مازندران، یک واحد پخش مواد غذایی متخلف به پرداخت 292 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
برگزاری نمایشگاه «شیر» در حاشیه مراسم آغاز توزیع شیر مدرسه
در حاشیه مراسم آغاز توزیع شیر در مدارس تهران، نمایشگاهی از فعالیتهای دانشآموزان مدرسه در مورد فواید مصرف شیر برگزار شد.
گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه وزارت صنعت/۱
جزئیات ذخایر ۱۱ قلم کالای اساسی/ مقایسه قیمتهای مرداد با آبان
در گزارش ۱۰۰ روز وزارت صنعت گزارش مقایسهای قیمت، میزان واردات و توزیع کالاهای اساسی به همراه میزان ذخایر ۱۱ قلم کالای اساسی منتشر شده است.
تنظیم بازار کالاهای اساسی/ آزادسازی واردات اولویت ۱۰/ جزئیات ۲ سبد کالایی
گزارش ۱۰۰ روزه عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت منتشر شد.
صفحه 87 از 108
اول
قبلی
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
توصیههایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد
پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...
بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان
یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...
نکات تغذیهای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمیشود؟
پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن»
«ممنون، میل ندارم. برنج کم میخورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شبها شام نمیخورم. به جای پروتئین، سالاد میخورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سالهای اخیر به رواج بیاشتهاییهای عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آنها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگهای غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی
انگشتهایی كه قبلا با آبگوشتهای چرب و پردنبه خورده میشد و دلهایی كه قبلا برای قورمهسبزیهای جا افتاده و خوشعطر غنج میرفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده میشود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال میرود.
طعمهایی كه امروزمان را خراب كرد
یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك میزد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده میشد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه میرفتیم و اولین جایی كه سراغش را میگرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها
لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است