امنیت غذایی در گزارش رییس‌جمهور بخش کشاورزی و شاغلان این بخش، کشاورزان، از جمله محورهای پررنگ گزارش رییس‌جمهور در یکصدویکمین روز کاری دولت تدبیر و امید بودند. ریاست محترم جمهوری در این گفت‌وگوی تلویزیونی نیز همچون گذشته تلاش کرد تا . . .
میراث «نهاوندیان» در میراث فرهنگی سفره «صبحانه کاری» در میراث فرهنگی هم پهن شد شاید بتوان محمد نهاوندیان را «پدر صبحانه کاری» در کشور نام‌گذاری کرد از آن زمان که سفره صبحانه کاری را در اتاق بازرگانی پهن می‌کرد و امروز گستره این سفره به دستگاه‌های دولتی هم رسیده است.
همزمان با 28 صفر صورت می‌گیرد طبخ 72 تُن آش در شیراز مدیر عامل خیریه امام صادق(ع) گفت: امسال همزمان با 28 صفر، طبخ آش سبزی صلواتی به میزان 72 تن در شیراز انجام می‌شود.
جریمه 300 میلیونی برای محتکر مواد غذایی با حکم تعزیرات حکومتی استان مازندران، یک واحد پخش مواد غذایی متخلف به پرداخت 292 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
برگزاری نمایشگاه «شیر» در حاشیه مراسم آغاز توزیع شیر مدرسه در حاشیه مراسم آغاز توزیع شیر در مدارس تهران، نمایشگاهی از فعالیت‌های دانش‌آموزان مدرسه در مورد فواید مصرف شیر برگزار شد.
گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه وزارت صنعت/۱ جزئیات ذخایر ۱۱ قلم کالای اساسی/ مقایسه قیمت‌های مرداد با آبان در گزارش ۱۰۰ روز وزارت صنعت گزارش مقایسه‌ای قیمت، میزان واردات و توزیع کالاهای اساسی به همراه میزان ذخایر ۱۱ قلم کالای اساسی منتشر شده است.
تنظیم بازار کالا‌های اساسی/ آزادسازی واردات اولویت ۱۰/ جزئیات ۲ سبد کالایی گزارش ۱۰۰ روزه عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت منتشر شد.
صفحه 87 از 108  اول  قبلی   82    83    84    85    86    87    88    89    90    91    92   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...