آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران پایگاه خبری لقمه: واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران، توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد.
پاستیل‌ فله‌ای مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: پاستیل‌های باز و فله مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.
ارائه ۲۶۲ هزار خدمت دارویی و درمانی به حجاج ایرانی از سوی هلال‌احمر پایگاه خبری لقمه: ستاد عملیات بهداشت و درمان هلال‌احمر در حج تمتع ۱۴۰۳ با صدور اطلاعیه‌ای از ارائه بیش از ۲۶۲ هزار خدمت بهداشتی و درمانی به حجاج ایرانی در عربستان خبر داد.
تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند امید به زندگی را به نصف کاهش دهد.
مشاور دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران: ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است متخصصان و صاحبنظران معتقدند که ایجاد و پی ریزی رویکردهای مشارکتی و حکمرانی از طریق برنامه شهر سالم در سطح شهرها، ارتقای همه جانبه سلامتی شهروندان و تاثیرگذاری بر مولفه های اجتماعی سلامت را در پی خواهد . . .
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره امور فراورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: فرآورده های غذایی دارای تولیدات داخل، مجوز واردات نمی گیرند.
توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد ولیکن رعایت نکات روزه داری و به ویژه رعایت اصول تغذیه صحیح در این ماه مبارک حائز اهمیت فراوانی است.
صفحه 12 از 100  اول  قبلی   7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت