افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای فوق فرآوری شده می تواند خطر مرگ و میر را در میان مبتلایان به دیابت نوع ۲ افزایش دهد.
اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی حد و اندازه تخمه ، توضیحاتی ارائه داد.
صلواتی عنوان کرد: دلایل ادغام برنامه های توسعه گردشگری و شهر سالم در کشورهای پیشرو پایگاه خبری لقمه: صدیقه صلواتی (دبیر برنامه شهر سالم و ایمن مراغه) درباره طرح شهر سالم و مقاصد مطلوب برای گردشگری سخن گفت.
تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از نانو فناوری کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا تولید کردند.
مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن به دنبال تیزبینی ذهنی و ذهن فعال هستند بهتر است مارگارین را با روغن زیتون جایگزین کنند.
خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیار کم در رژیم غذایی مادر در دوران بارداری ممکن است رشد ذهنی کودک را کُند نماید.
صفحه 14 از 98  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت