نکات ضروری برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه 10 نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ سلامت غذاهای نذری تشریح کرد.
شیوع ویروسی با علائم سرماخوردگی رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، با اشاره به آغاز فصل سرما و شیوع بیماریهای ویروسی، نسبت به رعایت بهداشت فردی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ویروسی که با علائم سرماخوردگی همراه است، تاکید کرد.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
دبیرکانون صنایع غذایی خبر داد: برچسب‌گذاری مواد غذایی از سال آینده اجرا می شود دبیر کانون صنایع غذایی گفت: برچسب‌گذاری روی مواد غذایی که به صورت جامع در سال آینده اجرا و مواردی به آن اضافه می‌شود، قطعا می‌تواند در رسیدن به استانداردهای اروپایی تاثیر‌گذار باشد.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو . . .
نگرانی از نیترات بالا در گوجه فرنگی رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه جامع وزارت بهداشت برای کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی خبر داد.
آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپاتیت «سی» را از طریق اعتیاد تزریقی دانست و اظهار کرد: بیش از 50 درصد مبتلایان به هیپاتیت C ازاین طریق مبتلا شده‌اند.
صفحه 69 از 100  اول  قبلی   64    65    66    67    68    69    70    71    72    73    74   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت