راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک یکی از راه های کاهش مصرف نمک در هنگام پخت را استفاده از چاشنی های گیاهی و سالم بیان کرد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خبر داد: بازنگری در استاندارد نان/ تبلیغ غذاهای پرنمک، چرب و شیرین ممنوع! مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت: یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان مصرف نمک است.
مصرف هورمون‌های تسریع کننده رشد در مرغداری‌ها صحت ندارد معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: شائبه مصرف هورمون‌های رشد و تسریع کننده رشد در سطح مرغداری‌های گوشتی صحت ندارد.
دستور جدید درباره روغن پالم روزنامه خراسان از یک دستور جدید درباره واردات روغن پالم خبر داد.
واکس سیب از خود میوه تولید می‌شود در پی طرح شایعه استفاده از واکس شیمیایی برای ماندگاری بیشتر سیب، مدیر کل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: واکس مورد نظر به صورت طبیعی از خود میوه تولید می‌شود و هیچ ضرری برای انسان . . .
افزایش تولید خمیر مرغ در واحدهای زیرزمینی مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی گفت: کارخانه‌های بزرگ تولید خمیر مرغ که دارای برند بودند و استاندارد کافی را داشتند، توسط وزارت بهداشت پلمپ شدند که این مساله موجب شده واحدهای زیرز . . .
نوشیدنی‌های غیر استاندارد معرفی شدند مدیر کل اداره استاندارد تهران از کشف و توقیف حدود 60 هزار عدد نوشیدنی غیراستاندارد با نام‌های پرسپولیس و بریسکی خبر داد.
صفحه 66 از 100  اول  قبلی   61    62    63    64    65    66    67    68    69    70    71   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.