صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صادرات و واردات
واردات کیوی از نیوزیلند
پایگاه خبری لقمه: کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا با بیان اینکه ایران از نیوزیلند کیوی وارد میکند، خواستار صادرات میوههای تازه خارج از فصل به کشورمان شد.
روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود
پایگاه خبری لقمه: در حالی که صادرات پسته در نیمه امسال با کاهش بیش از ۴۰ درصدی از نظر وزنی و ارزشی مواجه شده است، وزارت کشاورزی این روند نزولی را ناشی از صادرات همه محصول پارسال اعلام کرده و تاکید دار . . .
بخش زراعی بیشترین میزان صادرات را به خودد اختصاص داد
پایگاه خبری لقمه: بخشنده گفت: در شش ماه نخست سال بخش زراعی با سهم ۶۸.۶۴ درصد بیشترین میزان صادرات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
اخذ مجوز برای صادرات کالاهای قاچاق الزامی شد
پایگاه خبری لقمه: اخذ مجوز بهداشتی، استاندارد، قرنطینههای نباتی و دامی برای صادرات کالاهای قاچاق الزامی شد.
ردپای عربستانیها در افزایش تعرفه لبنیات عراق برای ایران
پایگاه خبری لقمه: درپی افزایش بیش از ۲.۵ برابری تعرفه صادرات لبینات ایرانی به عراق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق تاثیرات این اقدام را تشریح و تصریح کرد که انتظار میرود مسئولان عراقی در زمینه . . .
افزایش صادرات ماهی قزلآلا بیش از 300 درصد /توسعه صادرات غیرنفتی
پایگاه خبری لقمه: توسعه صادرات یرنفتی از جمله راهبردهای مهم در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی است. بر اساس آمار در سال گذشته صادرات ماهی قزلآلا بیش از 300 درصد افزایش یافت و بیش از 10 هزار تن از این ماهی . . .
در گفتوگو با لقمه عنوان شد؛
توصیه رییس مناطق آزاد به سرمایه گزاران بخش کشاورزی
بانک گفت: در مناطق ارس و باکو و قشم برای توسعه فعالیت های کشاورزی و تولیدات آبزیان امکان بسیار خوبی فراهم است و میشود گفت یکی از موفق ترین بخش های این مناطق است.
صفحه 24 از 67
اول
قبلی
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
لیمو بخورید تا سکته نکنید!
پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...
هویج بستنی یا فالوده بستنی؟
در این روزهای گرم وقتی تشنه میشویم، حاضریم از هر ...
میز شام سالم با این 19نکته
لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانیهای سالم باید رعای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اگر فرزند قد بلند می خواهید، بخوانید
مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف میکنند، کودکانی قد بلندتر به دنیا میآورند.
میان وعده ای برای استخوان ها
آلو حاوی بتاکاروتن است که در پیشگیری از اختلالات بینایی بسیار موثر است.
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش مییابد.
خاصیتهایی كه پاستیل ندارد
پاستیل از تنقلاتی است كه با شكلهای متنوع و رنگهای فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كشسان منحصربهفرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرفكننده ایجاد میكند كه در همه جنسهای این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمیتوان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگیها نمیتواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است