چه کشورهایی مشتری سقز ایرانی هستند پایگاه خبری لقمه: طبق آمار منتشر شده توسط گمرک در چهار ماهه نخست سال 1396 قریب به یک تن سقز، از کشور صادر شده است.
هیچ مجوزی برای واردات تخم مرغ صادر نشد پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران از ورود افغان‌ها به ایران برای مذاکره درباره صادرات تخم مرغ به این کشور خبر داد و گفت: هیچ مجوزی برای واردات تخم مرغ به کشور صادر نشد . . .
صادرات بیش از 16 هزار تن کالا از گمرک چهارمحال و بختیاری پایگاه خبری لقمه: مدیر گمرک چهارمحال و بختیاری گفت: در پنج ماه ابتدای سال جاری 40 میلیون و 235 هزار دلار کالا به وزن 16 هزار و 391 تن از گمرک استان به خارج از کشور صادر شده است.
مشکل مهم کشاورزی خوزستان برداشت بی حساب کتاب آب پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: یکی از مشکلاتی که کشاورزی استان را با مشکل جدی مواجه کرده، برداشت بی رویه و بی حساب کتاب آب از بالادست رودخانه های خوزستان است.
امسال 150 هزار تن پسته صادر می شود پایگاه خبری لقمه: رئیس انجن پسته ایران بااعلام اینکه صادرات پسته کشور در نیمه دوم امسال رونق می گیرد، پیش بینی کرد امسال 150 هزار تن پسته به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون دلار صادرشود.
از 15 شهریور صادرات میوه با بسته بندی های استاندارد انجام می شود پایگاه خبری لقمه: گمرک ایران اعلام کرد که از تاریخ 15 آبان ماه صادرات میوه و تره بار تنها در صورت رعایت بسته بندی های استاندارد مورد نظر سازمان توسعه تجارت و در صورت حمل با کانتینرهای یخچالی و شناورها . . .
تعرفه واردات گوشت باید کاهش یابد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل امور اقتصادی و سیاست‌های تجاری وزارت صنعت گفت: باید، تعرفه واردات از ۲۶ درصد به ۵ درصد کاهش یافته و ارز مبادله‌ای بجای ارز آزاد، در نظر گرفته شود.
صفحه 30 از 67  اول  قبلی   25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.