صادرات مرغ و تخم مرغ همچنان بی رمق است پایگاه خبری لقمه: طی چند ماه اخیر در سایه شیوع آنفولانزای پرندگان، بسیاری از رقبا در بازارهای هدف رخنه کردند که در شرایط کنونی به سبب نبود مزیت قیمتی امکان بازپس گیری بازارها وجود ندارد.
ضوابط صادرات محصولات و گیاهان دارویی در سال ۹۶ ابلاغ شد پایگاه خبری لقمه: گمرک ایران در بخشنامه ای به گمرکات سراسر کشور ضوابط صادرات محصولات و گیاهان دارویی را در سال ۱۳۹۶ اعلام کرد.
دلیل اصلی کاهش واردات گوشت چیست؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده گفت: تبلیغات سو علیه کیفیت گوشت های وارداتی، کاهش تقاضا برای خرید در بازار را به همراه داشته است.
سهم ایران از صادرات غذای حلال چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: صادرات غذای حلال به سرزمین های مختلف این کره خاکی، یک استعداد کمتر گفته شده در زمینه صادرات محصولات و فرآورده های گوشتی است.
پرداخت فاز سوم یارانه صادراتی تا ۱۰ روز آینده پایگاه خبری لقمه: دبیرانجمن صنایع لبنی با بیان اینکه فاز سوم یارانه صادراتی تا ١٠ روز آینده پرداخت می شود، گفت: صادرات لبنیات حدود ١٣ درصد رشد داشته است.
بازار صادرات محصولات لبنی جانی دوباه گرفت/ فاز سوم مشوقهای صادراتی در راه است پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: در دو ماه نخست امسال، 198 هزارتن محصولات لبنی به بازارهای هدف صادر شد در حالیکه این رقم سال گذشته 103 هزارتن بوده است.
اقبال عمومی به مصرف برنج داخلی/ نیازی به واردات نیست پایگاه خبری لقمه: با آغاز تدریجی برداشت محصول برنج از شالیزارهای گیلان، اقبال عمومی به مصرف برنج داخلی رو به فزونی گذاشته است و کارشناسان جهاد کشاورزی نیز بیان می کنند که نیازی به واردات برنج وجود ندا . . .
صفحه 34 از 67  اول  قبلی   29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
حذف وعده‌های غذایی کمکی به کاهش قند خون دیابتی‌ها نمی‌کند کارشناس ارشد تغذیه گفت: ورزش در بیماران دیابتی سبب تنظیم قند خون و کاهش نیاز به دارو می‌شود.