ایران بزرگ‌ترین خریدار کنجاله سویا از هند برای دومین سال متوالی منابع تجاری با توضیح اینکه ایران نزدیک به یک سوم ذخایر کنجاله سویای خود را از هند تامین کرده است، اعلام کردند که این کشور به بزرگ ترین واردکننده سویای هند برای دومین سال متوالی تبدیل شده است.
سلامت میوه‌های خارجی مبهم است در حالیکه میوه‌های قاچاق این بار در کارتن‌های موز به بازار میوه و تره‌بار رسیده‌اند، رییس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: با توجه به قاچاقی بودن واردات میوه‌ در کارتن‌های موز، سالم یا ناسالم بودن آنها مب . . .
میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است/ ورود میوه‌های قاچاق در کارتن‌ موز رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان گفت: تمام میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است و خود اعضای هیات مدیره اتحادیه میادین میوه و تره‌بار حجره‌های خود را به دلالان اجاره داده‌اند.
انباشت 12 هزار تن کره در گمرک‌/ احتمال ترخیص از هفته آینده دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی از انباشت 11 تا 12 هزار تن کره در گمرک‌های داخلی خبر داد و گفت: امیدواریم هفته آینده مابه‌التفاوت ارز مرجع و مبادله‌ای واردات کره تامین شده و ترخیص کره از . . .
سرطان رهاورد روغن‌های وارداتی بی‌کیفیت یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی معتقد است که روغن‌های وارداتی تأثیر مستقیم در افزایش ابتلای ایرانیان به سرطان دارد.
صادرات 86 میلیون پسته خندان/پنج بازار صادراتی پسته ایران کدامند؟ صادرات انواع پسته خندان در سه ماهه نخست سال جاری با افزایش 4.8 درصد به 86.7 میلیون دلار رسید.
ترکیه بزرگترین صادرکننده موز به ایران شد واردات موز در سه ماهه نخست سال جاری با کاهش 27 درصدی به 80.1 هزار تن رسید.
صفحه 62 از 62  اول  قبلی   53    54    55    56    57    58    59    60    61    62   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.