واردات میوه و مرکبات مجوز ندارد


درپی درخواست مجلس از رییس‌جمهور برای جلوگیری از واردات بی‌رویه میوه در راستای حمایت از تولید و کشاورزان، معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: امسال مجوزی برای واردات میوه به ویژه مرکبات صادر نشده است.

به گزارش لقمه، 16 نماینده مجلس شورای اسلامی که شامل اعضای کمیسیون کشاورزی و تعداد دیگری از نمایندگان خانه ملت بودند طی نامه‌ای از رییس‌جمهور خواستند "حمایت همه جانبه از تولید داخلی به ویژه کشاورزی و جلوگیری از متضرر شدن تولیدکنندگان به طور حتم باید کنترل جدی و مؤثری از سوی وزارتخانه‌های مربوطه از جمله وزارت جهاد کشاورزی و وزارت تجارت و نهاد ریاست جمهوری صورت گیرد".

هدایت‌الله میرمرادزهی، عضو هیات‌ رییسه کمیسیون کشاورزی دراین باره به ایسنا گفت: اگر مسئولان نسبت به تولیدات داخلی بی‌توجه باشند و در جهت کمبود این اقلام به جای حمایت از تولید داخلی و افزایش راندمان تولید و بهره‌وری، اقدام به واردات بی‌رویه این محصولات کنند به طور حتم در آینده نزدیک، کشور تمام استعدادهای خود از جمله کشاورزان زحمت‌کش و بی‌ادعا را در تولید محصولات استراتژیک از دست می‌دهد که نتیجه‌اش چیزی جز ضربه زدن به تولید داخلی نیست.

در پی این درخواست بهارستانی‌ها از رییس جمهور، عبدالمهدی بخشنده - معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی - در این باره به ایسنا گفت: بر اساس آخرین آمار به دست آمده امسال مجوزی برای واردات میوه به ویژه مرکبات صادر نشده است و اگر هم وارداتی صورت گرفته باشد شامل میوه‌های فانتزی مانند موز است که واردات آن مشکلی در روند تولید داخلی ایجاد نمی‌کند.

پیش از این نیز اسماعیل عباس‌پور - مدیرکل بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی - اعلام کرده بود باتوجه به اینکه از سال گذشته تاکنون هیچ مجوزی برای واردات میوه صادر نشده است، امسال واردات میوه نخواهیم داشت و وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای امسال برنامه‌ریزی‌های متعددی برای افزایش صادرات انواع محصولات کشاورزی و میوه را در دستور کار خود قرار داده و در حال شناسایی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های مختلف برای رشد صادرات است.

بر اساس آمار گمرک، طی هشت ماه امسال 273 هزار تن انواع میوه‌های خوراکی، پوست مرکبات یا پوست خربزه، 118 هزار تن انواع سبزیجات، نباتات، ریشه و غده‌های خوراکی به کشور وارد شده که البته نشانی از میوه‌های تولیدی داخل مانند مرکبات در آن‌ها نیست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5762 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر بازدید: 1968 ساعت: 7:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم رابطه‌ای میان عوامل قابل‌تغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
این روغن برای سرخ کردن نیست! برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...