آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، در ارتباط با روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی، نکاتی را متذکر شد.
کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون پایگاه خبری لقمه: بر اساس یک مطالعه جدید، عسل خام می تواند به کاهش سطح کلسترول و قندخون کمک کند.
حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود پایگاه خبری لقمه: رژیم غذایی فستینگ که محدود کردن غذا خوردن به بخش کوچکی از روز است این روزها بسیار محبوب است. اما این به معنای سالم بودن آن نیست.
ورود خدمات طب سنتی وارد شبکه بهداشت کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات کم هزینه طب سنتی مورد تأیید وزارت بهداشت، از طریق شبکه بهداشت کشور در دستور کار قرار دارد.
در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ پایگاه خبری لقمه: این روزها میزان آلودگی هوا به وضعیت بسیار نامطلوبی رسیده و لطمات زیادی به سلامت مردم وارد می‌شود. خستگی، عصبانیت، کم حوصلگی، کلافگی، سردرد، سوزش چشم و گلو، مشکلات تنفسی و...از جمله آ . . .
بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیقات جدید، تجمع غیرطبیعی چربی در کبد که از طریق الکل ایجاد نشده باشد، ممکن است خطر نارسایی قلبی را تا حد زیادی افزایش دهد.
کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که رژیم غذایی کم چرب و گیاهی غنی از سویا ممکن است به کاهش علائم گُرگرفتگی در دوره یائسگی کمک کند و موجب کاهش وزن شود.
صفحه 7 از 14  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.