تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین پایگاه خبری لقمه: کارشناس فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با توجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائران ضروری است.
کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر یک مطالعه جدید نشان می دهد که مکمل های روغن ماهی ممکن است به سالمندان پرخطر کمک کند تا از بیماری آلزایمر دور بمانند.
کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای خبر داد.
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ پایگاه خبری لقمه: استادیار تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره اینکه افراد لاغر از ابتلا به دیابت مصون می مانند یا خیر، توضیحاتی ارائه داد.
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با غذاهایی که می بایست در فصل تابستان و روزهای گرم سال بیشتر استفاده شوند، توضیحاتی داد.
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب پایگاه خبری لقمه: موارد بیماری کبد چرب غیر الکلی در حال افزایش است و این بیماری با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همراه است.
صفحه 1 از 14   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت