خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
عوارض خوردن لیموترش با نمک این مرکبات، از جمله منابع عالی پتاسیم، کلسیم، آهن… می باشد، اما این تمام خواص لیمو نیست. لیمو سرشار از ویتامین B وC زیادی می باشد. به این دلایل لیمو بسیار معروف و پرکاربرد است.
فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد زنانی که پس از یائسگی از یک رژیم غذایی گیاهی سالم پیروی می کنند، با خطر کمتر ابتلا به سرطان سینه روبرو هستند.
اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ پایگاه خبری لقمه: برای تقویت سیستم‌ ایمنی بدن خود از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده کنید.
رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده‌های غذایی و گرسنگی طولانی مدت چربی سوزی و سوخت و ساز بدن نسبت به ماه‌های دیگر سال دچار تغییر می‌شود بنابراین، بعد از ماه رمضان، در نوع تغذیه باید دقت . . .
رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان فواید بسیاری از نظر معنوی و جسمی دارد اما لازم است برای بهره بیشتر از ماه موارد تغذیه درست را رعایت کنیم. رئیس انجمن تغذیه ایران توصیه‌هایی سلامت‌محور به روزه‌داران ک . . .
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید به کمک آنها روند پیری را به تعویق بیندازید. یکی از این راه‌ها خوردن مواد غذایی سالم است.
صفحه 9 از 33  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  کاهش چربی خون با میوه درمانی بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای پایین آوردن چربی...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف ویتامین "c"سطح جذب آهن را افزایش می‌دهد یک متخصص تغذیه گفت: مصرف همزمان مواد خوراکی و نوشیدنی‌های حاوی ویتامین C باعث افزایش جذب آهن در بدن می‌شود.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.