بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیقات جدید، تجمع غیرطبیعی چربی در کبد که از طریق الکل ایجاد نشده باشد، ممکن است خطر نارسایی قلبی را تا حد زیادی افزایش دهد.
تغذیه برای بهبود آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: تغذیه خوب برای کمک به سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با این ویروس ضروری است. اما هنگامی که بدن شما برای روز‌ها یا حتی هفته‌ها با علائم آنفلوآنزا مبارزه می‌کند، حفظ یک رژیم غذایی سالم بر . . .
نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.
غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی شما، چه جسمی و چه روحی، حیاتی است.
بهترین رژیم غذایی برای مبتلایان به کم کاری تیروئید پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه معتقد است کم‌کاری تیروئید به حالتی گفته ‌می‌شود که بدن به اندازه‌ کافی هورمون تیروئید تولید نمی‌کند.
رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌، آلزایمر را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دوران سالمندی برشمرد که می توان با رژیم غذایی مناسب به میزان قابل توجهی از این بیماری پیشگیری کرد. . . .
اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غذایی مضر برای سلامت روده‌ها اشاره شده است.
صفحه 9 از 34  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.