صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
دکترای تغذیه تاکید کرد؛
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه در فصل سرد سال امکان ابتلا به عفونتهای تنفسی افزایش می یابد، بر ضرورت مصرف آنتی اکسیدان کافی به منظور تقویت ایمنی بدن ت . . .
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب
پایگاه خبری لقمه: موارد بیماری کبد چرب غیر الکلی در حال افزایش است و این بیماری با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همراه است.
برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت.
رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، به تشریح رایج ترین تقلبات غذایی در کشور پرداخت.
چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی
پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیان راهکارهایی برای کاهش مصرف نمک، قند و غذاهای چرب به عنوان عوامل تاثیرگذار بر سلامت بدن به ویژه سلامت قلب و عروق پرداخت.
تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟
پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب ایرانی، درباره تغذیه فصل پاییز با مزاج سرد و خشک، توضیحاتی داد.
آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی
پایگاه خبری لقمه: یکی از رژیم های لاغری و کاهش وزن که تنها یک هفته است، رژیم کانادایی نام دارد.
صفحه 1 از 33
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی
مواد غذایی تابستانه برای مردان فواید بسیاری دارد. ...
درمانهای خانگی سرماخوردگی
پاتوژنهای مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...
خواص هشت میوه شیرین
مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هر قرص را چه موقع باید خورد؟
بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا میدانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم میكند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب میتواند تاثیر شگفتانگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را بهطور چشمگیری كاهش دهد.
با تنظیم ساعت بیولوژیک بدن، دیگر چاق نمی شوید
محققان معتقدند هسته اصلی تنظیم ساعت بیولوژیک بدن در قسمتی از هیپوتالاموس قرار دارد.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل
پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوهای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است