صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت بهداشت
دیناروند در پاسخ به خبرنگاران مطرح کرد:
موجب بی اعتمادی مردم به استاندارد نمیشویم/ سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی است
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی به جای سنتی است و به مردم توصیه میکنیم با وجود هزینه بیشتر اما نان صنعتی مصرف کنند.
واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغنهای خوراکی
رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن های خوراکی مشاهده نشده است.
سازمان غذا و دارو این بار به سراغ روغنهای خوراکی میرود
در طرح PMS نیز که یکی دیگر از برنامه های سازمان غذا و دارو است که نمونه هایی از سطح عرضه خریداری می شود و مورد آزمایش قرار می دهند و اگر عدم انطباق با ضوابط سازمان غذا و دارو داشته باشد با شرکت تولید . . .
بزرگترین گردهمایی جهانی دیابت با حضور 20 وزیر بهداشت در تهران
تهران، آذر ماه امسال میزبان بزرگترین گردهمایی سالانه جهانی دیابت خواهد بود.
واکنش وزیر بهداشت به خبری که قرار نبود رسانهای شود
هاشمی: موافق افزایش قیمت شیر هستیم
وزیر بهداشت از موافقت خود با افزایش قیمت شیر خبر داد و گفت: در ۲ سال گذشته به دامداران ما فشار آمده و افزایش قیمت شیر برای عدم آسیب به دامدار و کاهش نیافتن تولید شیر است.
واکنش سازمان غذا و دارو به خبر عرضه سوسیس و کالباس حرام در برخی از فروشگاه ها
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در خصوص عرضه سوسیس و کالباس حیوانات حرام گوشت در برخی از فروشگاه های پایتخت، توضیحاتی ارائه داد.
پرونده کنترل کیفیت نان در وزارت بهداشت
غنی سازی آرد با ویتامین دی و آهن، حذف جوش شیرین، کاهش نمک نان و اختصاص کد نظارت به نانوایی ها از برنامه های این طرح است
صفحه 30 از 30
اول
قبلی
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...
خواص انار در طب سنتی
این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...
بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است
بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
درمان آکنه با محلولهای خوراکی
تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورتتان خودنمایی میكند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا میخواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟
متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف میکنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمیدانند چرا وزنشان افزایش پیدا میکند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران
پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است