رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا:
تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی


معاون وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا گفت: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، همایش روز جهانی غذا صبح امروز شنبه 25 مهرماه با حضور «دکتر حسن هاشمی» وزیر بهداشت، «دکتر رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو، تعدادی از مدیران ارشد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، صاحبان صنایع غذایی و همچنین اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در سالن اجلاس سران برگزار شد.

«دکتر رسول دیناروند» رییس سازمان غذا و دارو در این همایش در سخنانی گفت: ما در سازمان غذا و دارو به نقش و اهمیت همه افرادی كه در صنایع غذایی كشور فعالیت می‌كنند از كشاورزان در مزرعه تا صنایع تولیدی و صنایع بزرگ در حوزه‌های مختلف واقف هستیم و به كیفیت بالای تولیدهای آنها افتخار می‌كنیم.

وی خبر داد: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم. در سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت به نقش و اهمیت صنایع غذایی در کشور واقفیم و به کیفیت بالای آنها افتخار می‌کنیم. غذا از لحاظ اقتصادی، اشتغال، عدالت، حفاظت اجتماعی، توسعه فناوری و ارتباط دو سویه آن با غذا باعث اهمیت است.

دیناروند با بیان اینکه آنچه كه برای ما مهم است، موضوع سلامت مواد غذایی است زیرا نمی‌توانیم سلامت مردم را فدا كنیم، خاطرنشان کرد: این مساله مساوی با این نیست که ما به عنوان دستگاه متولی سلامت سایر نقش‌ها را نادیده بگیریم. وقتی می‌بینیم که در تمام عرصه‌های تولید غذا می‌توانیم با بالاترین استانداردهای بین‌المللی و بهترین کیفیت فعالیت کنیم، این اجازه را می‌خواهیم از کسانی که اهمیت این موضوع را درک نمی‌کنند و برای صرفه‌جویی تضمین کیفیت را نادیده می‌گیرند، پیگیری کنیم.

 

وی با اشاره به چند بعدی بودن سلامت غذا اظهار کرد: یکی از این ابعاد کاهش خطرهای احتمالی غذا است. بسیاری از بیماری‌های مختلف وابسته به غذایی است که تولید می‌شود. سلامت مردم نباید از غذا به خطر افتد.

معاون وزیر بهداشت تقلب غذایی را معضلی دیگر حوزه عذا برشمرد و اظهار كرد: تقلب غذایی پدیده‌ای منحصر به ایران نبوده و  بین‌المللی است كه با رشد تكنولوژی گسترده شده است.

 

وی با بیان اینکه میانگین دریافت کالری در کشور 20 درصد بیشتر از حد مطلوب است، گفت: میزان افرادی که در جامعه ما فقر غذایی دارند، بسیار کم است اما بیش از 50 درصد مردم اضافه وزن دارند. میانگین دریافت کالری و نمک، شکر، چربی، اسید چرب ترانس در کشور بیشتر از حد مطلوب است.

 

رییس سازمان غذا و دارو همچنین یکی از اهداف وزارت بهداشت در سند کنترل بیماری‌های غیرواگیر را حذف اسید چرب ترانس عنوان کرد و افزود: یکی از بهترین دستگاه‌هایی که می‌تواند به اجرای آن کمک کند، سازمان غذا و دارو است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8315 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر بازدید: 2701 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
2 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
3 برگزاری هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها با هدف آموزش به مردم ۱۳۹۴ شنبه ۲ آبان
4 پذیرایی از خبرنگاران با آب «دماوند» در نشست خبری دکتر دیناروند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۲ مهر
5 موجب بی اعتمادی مردم به استاندارد نمی‌شویم/ سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی است ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
6 عمده نگرانی ما دسترسی مردم به غذای سالم است ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
9 پروانه آب معدنی «دماوند» لغو شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
10 تعیین استاندارد برای آبلیموهای صنعتی طبیعی و کنسانتره ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصر...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!