حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون زراعت وزارت جهادکشاورزی گفت: ۷۰ درصد تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود و ۳۰ درصدی که به دست مردم می‌رسد کیفیت لازم را ندارد.
تعاونی‌ها سهمیه‌ ویژه گوشت قرمز می‌گیرند+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص سهمیه‌‌ای ویژه‌ به تعاونی‌های مصرف گوشت قرمز خبر داد.
وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد؛ آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در نشست پاسخگویی تلفنی وزرا که امروز 14 دی ماه برگزار شد، درباره راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات توضیحاتی ارائه کرد.
چطور در هوای آلوده سالم بمانیم؛ خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، به ارائه راهکارهایی برای مصون ماندن از عوارض آلودگی هوا پرداخت.
ایراد وزارت کشاورزی به سیاست بانک مرکزی در تامین ارز کالای اساسی پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای به بانک مرکزی نکاتی را در خصوص تامین و تخصیص ارز کالاهای اساسی از کلیه منابع ارزی ارائه کرد.
شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به افزایش موارد ابتلا به زیرسویه های جدید اومیکرون در کشور هشدار داد.
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد؛ نیاز کشور به اجرای ۱۰ میلیون هکتار کشاورزی قراردادی برای تامین امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشور به ۱۰ میلیون هکتار کشاورزی قراردادی نیاز دارد تا بتوانیم حدود ۱۰۰ میلیون تن محصول مورد نیاز کشور را تامین کنیم.
صفحه 114 از 1755  اول  قبلی   109    110    111    112    113    114    115    116    117    118    119   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
کاهش چربی خون با گیاهان سطح بالای چربی یا کلسترول خون می‌تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
چطور از میوه‌های عید نگه‌داری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدار زیاد می‌کنند و حتی میوه 13 روز عید را خریداری می‌کنند پس رعایت نکات لازم برای نگه‌داری آنها ضروری است.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.