صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
2جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
تهیه و توزیع مواد غذایی
>
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران با اعلام قیمتهای جدید نان گفت: سرانجام پس از جلسات کارشناسی مختلف قیمت جدید نان مشخص شد و بهطور متوسط قیمت نانهای مختلف از ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش پیدا کرد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از اتاق اصناف تهران، محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران در خصوص افزایش قیمت نان در استان تهران گفت: با توجه به مصوبه دولت که قیمت نان هر استان توسط استانداریها مشخص میشود از روز چهارشنبه هشت مرداد با هماهنگی استانداری تهران قیمتهای جدید نان ابلاغ شد.
کرمی افزود: بر این اساس قیمت نان بربری ساده با ۳۱ درصد افزایش ۴۶۰۰ تومان، تافتون با ۵۲ درصد افزایش ۲۰۰۰ هزار تومان، لواش با ۳۹ درصد افزایش ۱۲۵۰ تومان و نان سنگک ساده ۷۶۰۰ تومان اعلام شد؛ ضمن آنکه به ازای اضافه کردن کنجد آن هم به درخواست مشتری ۲ هزار تومان به قیمت اضافه خواهد شد.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمتهای حامل انرژی، بیمه، مالیات، حقوق کارگر و سایر هزینههای سربار قیمت نان در چهار سال اخیر بود و همین امر سبب شده بود که میزان تخلفات افزایش پیدا کند.
کرمی تصریح کرد: سرانجام پس از جلسات کارشناسی مختلف قیمت جدید نان مشخص شد و به طور متوسط قیمت نانهای مختلف از ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش پیدا کرد.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران افزود: قیمت آرد دولتی ۴۰ کیلوگرمی با همان قیمت قبل یعنی ۵۶ هزار تومان به نانواییها عرضه خواهد شد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خبرگزاری میزان
کد:
15878
تاریخ نشر:
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
بازدید:
10
ساعت:
10:44 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3
تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف
۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
7
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8
بایدها و نبایدهای اهدایخون
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10
وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران میشود؟
۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...
مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک
زالزالک میوهای پاییزی است که این روزها در بازار م...
چربیهای مفیدبرای قلب
یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد
پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
غذاهای آلودهای که سر از سفرههای مردم درآوردهاند
«وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
خوشمزه لاغر شوید!
اینکه چه بخوریم تا لاغر شویم، یکی از سوالات مورد علاقه افراد چاق است.
پرسش و پاسخهای کبابی!
کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است