عرضه گوشت قرمز و مرغ برای تنظیم بازار عید رییس مجمع امور صنفی تولیدی و خدمات فنی اهواز گفت: با توجه به نیازهای اساسی مردم به مرغ و گوشت گرم، نسبت به عرضه گوشت گرم با قیمت هر کیلوگرم 20 هزار تومان و گوشت مرغ منجمد برزیلی با قیمت هر کیلوگرم 5 ه . . .
رشد دلار، پسته را هم گران کرد رییس انجمن پسته ایران از عرضه پنج هزارتن پسته صادراتی در روزهای آتی به بازار داخل خبر داد و گفت: پسته شب عید قرار است در مراکز عرضه مستقیم کالا و بدون واسطه با قیمت هرکیلوگرم حدود 30 هزارتومان عرضه شو . . .
استقبال بازار سرمایه از سهام شرکت های محصولات غذایی مدیر عامل هلدینگ گروه مینو از استقبال بازار سرمایه از شرکت های تولید و عرضه کننده محصولات غذایی خبر داد و گفت: با توجه به میزان استقبال، باید ابتدا سهام این شرکت در بورس شناخته شود تا بتوان آن را در ا . . .
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌ . . .
پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود بخورید و دوست داشته باشید یک پیش‌غذای خوشمزه را هم قبل از آن امتحان کنید، کدام یک از این پیش‌غذاها را انتخاب می‌کنید؟ سیب‌زمینی سرخ‌کرده، پیاز سوخاری . . .
آشنایی با ویتامین های سلامت بخش پوست رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
زنده‌پزی در فرهنگ و رسم آشپزی ایرانیان جایی ندارد نجابت آشپزی ایرانی را حفظ کنیم در رقابت‌ تنگاتنگ کشورهای جهان برای جذب گردشگر، نوعی جهت‌گیری بیمارگونه در پخت‌وپز رواج یافته که مغایر با روح و فرهنگ جوامع انسانی است.
صفحه 1358 از 1743  اول  قبلی   1353    1354    1355    1356    1357    1358    1359    1360    1361    1362    1363   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.