صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
محاسبه سن شما با شکلات
لقمه: سن خودتونو به ما نگویید،چون ممکن است حقیقت را نگویید... اما ما از قبل میدونیم!
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
متخصصان تغذیه میگویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذیهاست میتواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد.
طرز تهیه میلك شیك آناناس
لقمه: شیک ها جزء دسرهایی آسان هستند که به سرعت نیز آماده می شوند.
خربزه از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میكند
یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.
چطور وزنمان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟
از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و بدون ضرر استفاده کنید .
شاه عباس صفوی چه غذاهایی میخورد؟
رساله مشترک نورالله طباخ آشپز شاه عباس صفوی و جمالالدین یحیی بن حسین معروف به مفتی حلوایی، در کتابی مستقل منتشر شد.
روش طبخ ماهی سالمون با دستور سرآشپز لقمه
ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربیهای اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. امگا 3ها چربیهای مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.
صفحه 1636 از 1743
اول
قبلی
1631
1632
1633
1634
1635
1636
1637
1638
1639
1640
1641
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
وقتی انگور میخورید، حتماً هستهاش را بجوید
روغن هسته انگور ترکیبهای آنتیاکسیدانی و فنولی نس...
غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکیهای لطیف
استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکیهاى ل...
عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید
جرمهای تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟
پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران بهطور طبیعی رشد میکند و به دلیل استفاده از میوههای آن، در نقاط مختلف نیز کشت میشود. عناب درختچهای با برگهای سبز براق و فاقد کرک یا با کرکهای بسیار پراکنده است.
شروع رژیم غذایی روی ترازو
تناسب اندانم و کاهش وزن در عصر تکنولوژی، برای افرادی که تنها با کلیدها و دکمههای دستگاههای دیجیتال سر کار دارند، به یک مشکل عمده تبدیل شده است.
نحوه نگهداری میوه و سبزی
میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
آیا لاغر شدن با آب امکانپذیر است؟
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی بابیان اینکه یکی از عادتهای غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است بهمرورزمان باعث بروز کمخونی مخصوصاً در خانمها شود چراکه با رقیق شدن شیرههای گوارشی عمل هضم بهخوبی صورت نمیگیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی میشود که مهمترین آنها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است