شیرینی های نوروزی/ دستور تهیه شیرینی زعفرانی لقمه: شیرینی زعفرانی از آن دست شیرینی هایی است که در روزهای نوروز در اکثر خانه ها دیده می شود.
نوروز با «شیرین بهار» شیرین کام شوید مجموعه مستند «شیرین بهار» با موضوع معرفی شیرینی‌های محلی ایران، نوروز 91 روی آنتن شبکه یک می‌رود.
جایزه ویژه «حسن‌غفاری» در چهارمین مسابقه سفره‌های هفت‌سین عکاس پیشکسوت عرصه میراث فرهنگی جوایز سال گذشته خود در سومین دوره عکاسی از سفره‌های هفت سین را به دو عکس با موضوع «سبزه» و به انتخاب هیات داوران مسابقه، اهدا خواهد کرد.
ترین کیک‌های دنیا! گاهی اوقات‌ هم فقط کیک را نمی‌خورند بلکه با آن رکورد گینس را می‌شکنند.
شیرینی های نوروزی/ دستور تهیه شیرینی نارگیلی لقمه: برای پذیرایی از مهمانان نوروزی شما طرز تهیه شیرینی نارگیلی را برایتان شرح می‌‌دهیم.
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه شیرینی كنجدی لقمه: شیرینی كنجدی، از آن دست شیرینی‌هایی است كه خیلی راحت می‌‌توانید آن را تهیه و در ایام نوروز مصرف كنید، فقط كافی است دستور طبخ آن را بدانید.
خانه را بتکانید؛ سلامت را نه! لقمه: در کل مواد شوینده شیمیایی را که بخار می‌ کند، از برنامه تمیزکاری حذف کنید، مگر آن که در جایی باشید که جریان سریع هوا، بخارات را پراکنده می ‌کند. در غیراین صورت هر چقدر هم که احتیاط کنید، باز هم . . .
صفحه 1679 از 1743  اول  قبلی   1674    1675    1676    1677    1678    1679    1680    1681    1682    1683    1684   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه مناسب زمان امتحانات لقمه: موفقیت در آزمون ها و امتحانات دانش آموزان و یا دانشجویان، تنها به مطالعه زیاد بستگی نداشته و رژیم غذایی خاص خود را هم می طلبد.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.