گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
بخشنامه جدید بانک مرکزی برای رفع سوءاثر چک پایگاه خبری لقمه: در صورت مسدودسازی بخشی از مبلغ چک در حساب جاری صادرکننده آن توسط سامانه محچک، این شخص می‌تواند با واریز مبلغ کسری چک نسبت به رفع سوءاثر چک اقدام کند.
توقف ریزش دلار در بازار آزاد و رشد معکوس بورس پایگاه خبری لقمه: این روزها بورس به شدت شرطی شده و به هر کنش بازار ارز یک واکنش نشان می دهد.
آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد، گفت: جاری شدن سیلاب و ریزش بخشی از رودخانه کرج دلیل قطعی آب و افت فشار در برخی مناطق بوده است.
طلاق یک زوج جوان به خاطر کشک/زن نه سوغاتی را خواست نه 324 سکه طلا را پایگاه خبری لقمه: زن جوان سوغاتی کشک خشک را در شان خود ندید و تنها پس از چندماه از همسرش جدا شد.
قیمت دلار چه زمانی واقعی می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس حوزه اقتصاد گفت: بنیاد قیمت دلار در بازار ایران مبتنی بر ما به التفاوت نرخ تورم ایران و آمریکا است بنابراین کاهش قیمت دلار نشان دهنده افت تورم است.
تسهیلات ویژه بومگردی‌ها برای تابستان/ از اقامت رایگان تا تخفیف 30 درصدی پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه انجمن‌های حرفه‌ای اقامتگاه‌های بومگردی ایران از ارائه تسهیلات خاص از رایگان بودن سومین شب اقامت گرفته تا تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصدی در دومین شب اقامت خبر داد.
صفحه 94 از 1755  اول  قبلی   89    90    91    92    93    94    95    96    97    98    99   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

  تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت