صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
خدمات و صنایع غذایی
>
آموزشگاه ها
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن
میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...
حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟
پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...
چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی
کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبولهای قرمز خون و علل م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
با سوختگیهای خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟
مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیلشده و بیشک سهلانگاری در رعایت نكتههای ساده ایمنی آشپزخانه، میتواند با ایجاد این مثلث خانهتان را به آتش بکشد...
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است
کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئینهای گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک میکند.
آشنایی با 8 خاصیت گل کلم
محققان کانادایی در بررسیهای خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش میدهد.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد
کلسیم، مهمترین ریزمغذی شیر است که تحتتاثیر ترکیبهای موجود در چای قرار میگیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذیهای شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است