کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید


برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.

به گزارش لقمه، دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه، گفت: انرژی پایه مورد نیاز خانم‌ها کمتر از آقایان است چرا که تعداد عضلات زنان نسبت به مردان کمتر است و برای تامین انرژی مورد نیاز فعالیت‌های غیرارادی احتیاج به سوخت کمتری دارند.

وی در رابطه با انرژی مورد نیاز زنان و مردان اظهار کرد: بر مبنای محاسباتی که انجام شده، هر زن به ازای هر کیلو وزن خود 0.9 کالری و هر مرد به ازای هر کیلو وزن، یک کالری برای تامین انرژی پایه نیاز دارد که این در افراد به نوع فعالیت و میزان مصرف انرژی روزانه بستگی دارد و بین افراد متفاوت است. این متخصص در ادامه اظهار کرد: به طور معمول زنان به 1600 و مردان به 2500 کالری در روز برای فعالیت‌های عادی و روزانه نیاز دارند که باید با استفاده از منابع درشت مغذی‌ها تامین شود. بنابراین برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: برای تامین منابع مورد نیاز باید بین 10 تا 20 درصد کل انرژی از منابع پروتئینی، 45 تا 60 درصد از محل کربوهیدرات‌های پیچیده و 20 تا 30 درصد از کل انرژی‌های روزانه باید از منابع چربی به دست بیاید.

مظهری با بیان اینکه برخی از ویتامین‌ها در شرایط اقلیمی در افراد بومی با کمبود همراه هستند، عنوان کرد: این امیدواری می‌تواند به وجود بیاید در مناطقی که به صورت بومی کمبودهای ویتامین‌ها و مواد معدنی وجود دارد، با فراهم شدن تنها 50 درصد ریزمغذی تعادل و تناسب برقرار شود و قدرت بدنی متناسب با شرایط در افراد وجود داشته باشد. وی ادامه داد: اما اگر تعادل در بدن افراد وجود نداشته باشد با وجود دریافت انرژی بیشتر، سیستم دفاعی که وظیفه حمایت و خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد و مبارزه با عوامل بیماری را بر عهده دارند نمی‌توانند این وظایف را به درستی انجام دهند چرا که تغذیه نامناسب و مواد غذایی طعم و رنگ‌ دهنده می‌تواند سیستم دفاعی را دچار سردرگمی کند.

این متخصص تغذیه افزود: در صورت آسیب دیدن سیستم ایمنی ممکن است به جای عوامل خارجی به سلول‌های داخلی حمله‌ور شده و ارگان‌های حساس و ترکیبات مهم بدن را مختل کند و به بیماری‌های خود ایمنی و حساسیت‌ها منجر شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5538 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان بازدید: 5045 ساعت: 3:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
2 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
4 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
5 عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
6 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
7 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
8 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
9 چقدر در روز میوه خشک بخوریم ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
10 یکی از فایده های مصرف کم کالری مشخص شد ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
11 میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
10 ماده غذایی موثر برای سلامت موها به گفته یک کارشناس تغذیه در نیویورک، رژیم غذایی نامناسب، استعمال سیگار، عدم تعادل هورمون‌ها و کم خوابی در سلامت موها اثر می‌گذارد.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.