جعبه های غیراستاندارد پیتزا منبع میکروب های خطرناک است


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: اگر جعبه‌های پیتزا از استاندارد‌های لازم برخوردار نباشند، آلودگی و میکروب‌های مختلفی به درون غذا منتقل می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: جعبه‌های ویژه نگهداری و حمل مواد غذایی باید از کاغذهای نو ساخته شوند تا از بروز بیماری‌های مختلف گوارشی و حتی پوستی جلوگیری شود.

 

وی بیان کرد: اگر جعبه‌های پیتزا یا هر نوع مواد غذایی دیگری از استانداردهای لازم برخوردار نبوده و مجوز‌های بهداشتی را دریافت نکرده باشد، ممکن است حامل میکروب‌های مختلف باشد که این آلودگی به درون غذا منتقل شود.

 

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران تصریح کرد: جعبه‌های پیتزا که حامل مواد غذایی بوده باید از کاغذهای نو درست شده باشد، زیرا در غیر این صورت فلزات سنگین و گرد و غبار بر روی غذا می‌نشیند و باعث ایجاد انواع آلودگی در سیستم گوارشی بدن می‌شود.

 

وی ادامه داد: کاغذهای کهنه که برای تهیه جعبه‌های پیتزا به کار گرفته می‌شود ممکن است به انواع میکروب‌های مختلف آلوده بوده و همین مسئله بهداشتی بودن این کاغذ‌ها را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث بروز بیماری‌های مختلفی از جمله سیستم گوارشی و حتی پوستی می‌شود.

 

عزیزیگفت: کاغذهای کهنه ممکن است آلوده به انواع فلزات سنگین، سموم کشاورزی و حشره‌کش باشد که این مواد برای انسان به شدت مضر است و آلودگی‌های مختلفی را در بدن انسان ایجاد می‌کند.

 

وی یادآور شد: جعبه‌های ویژه مواد غذایی و به خصوص غذاهای گرم دارای پروانه بهداشت و مجوز‌های لازم از سازمان غذا و دارو باشد تا از بروز مشکلات مختلف و همچنین بیماری‌های گوناگون جلوگیری شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10272 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۱ تير بازدید: 2325 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 صندوق گیاهان دارویی ایجاد شود/ سهم ناچیز گیاهان دارویی در صادرات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
3 حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
4 داروهای چاق‌كننده را بشناسید! ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
5 تا به حال به یک کنسرت پیتزایی رفته‌اید؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
6 حنجره چه زمانی سرطانی می‌شود؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
7 صادرات موز فیلیپین به ایران با کاهش ۴۳ درصدی به ۹ میلیون جعبه رسید ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور
8 زمزمه افزایش ۵۰ تا ۶۰ درصدی قیمت داروها ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
9 هر شکلاتی، کاکائویی نیست ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
10 داستانک؛ شب یلدا ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، م...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید سیب حاوی فیبر حلّال بسیار مفیدی به نام پکتین است: این فیبر را می‌توان «تله‌ی چربی‌ها» نامید.