صادرات موز فیلیپین به ایران با کاهش ۴۳ درصدی به ۹ میلیون جعبه رسید


مدیر اجرایی اتحادیه کشتکاران و صادرکنندگان موز فیلیپین اعلام کرد این کشور در ژوئن ۲۰۱۳ بیش از ۹ میلیون و ۵۲۴ هزار جعبه موز به ایران صادر کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، استفان آنتیگ مدیر اجرایی اتحادیه کشتکاران و صادرکنندگان موز فیلیپین اعلام کرد: صادرات این میوه به ایران در ژوئن 2013 در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 43 درصد کاهش یافته است.

بر اساس گزارش ماهانه خدمات قرنطینه موز فلیپین، در ژوئن سال جاری، 6 میلیون و 86 هزار و 499 جعبه موز به ایران صادر شده است که این میزان برای ژوئن سال گذشته معادل 9 میلیون و 524 هزار و 208 جعبه بوده است.

آنتیگ توضیح داد: مشکل ما در مورد صادرات موز به ایران به تحریم های آمریکا علیه این کشور برمی گردد. در سال 2009 ما با کاهش ناگهانی در صادرات این میوه مواجه شدیم.

وی افزود: ایران در انتقال پول موزهای وارداتی با مشکل مواجه است و این مشکل تاکنون ادامه دارد.

همچنین مدیر اجرایی اتحادیه کشتکاران و صادرکنندگان موز فیلیپین گفت: این مشکل با توصیه‌ای که به شرکت‌های صادرکننده موز به ایران را محدودتر کرده، شدیدتر شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5191 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 3684 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
11 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی‌هایی که شکم شما را بزرگ می‌کند اندازه شکم تنها در موضوع اضافه وزن مطرح نیست بلکه در ارتباط با گوارش نیز اهمیت می‌یابد. در واقع در برخی موارد، عملکرد نامناسب دستگاه گوارش باعث برآمدن و متورم شدن شکم می‌شود. در این مقاله که حاصل تلاش همکارانمان در گروه ترجمه روزنامه خورشید است برآن شدیم تا با چندنکته، به خانم‌ها و آقایانی که تمایل دارند شکم صافی داشته باشند متذکر شویم، از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب کنند.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی