کاهش التهاب روده بزرگ با زنجبیل


پایگاه خبری لقمه: زنجبیل دارای خواص بسیاری است که التهاب روده را می تواند کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یکی از مهم‌ترین خواص زنجبیل تاثیر فوق العاده آن در کاهش تهوع و درمان درد معده است.اما مورد شگفت انگیز روش جدیدی است که پژوهشگران برای به کارگیری زنجبیل یافته اند و شامل استفاده از نانو ذرات زنجبیل می‌شود که به صورت مستقیم روده بزرگ را هدف قرار داده تا التهاب را کاهش دهند. این در شرایطی است که از عوارض جانبی غیر ضروری جلوگیری می‌کنند.

 

برای ایجاد نانو ذرات زنجبیل، این تیم پژوهشی از زنجبیل تازه استفاده کرده و پیش از استفاده از سانتریفیوژ سرعت بالا برای تجزیه آب زنجبیل به ذرات منفرد، این گیاه را در یک مخلوط کن انداخته و به شکل خمیر درآوردند.

 

نانو ذره شی بسیار کوچکی است که همچنان ویژگی‌های واحد بزرگتر را حفظ کرده است. بر همین اساس، این مولکول‌های زنجبیل اگر چه فوق العاده کوچک هستند، اما همچنان خواص زنجبیل، به ویژه اسید فسفاتیدیک که ویژگی‌های درمانی را به زنجبیل می‌بخشد را دارا هستند.

 

در روده بزرگ، نانو ذرات زنجبیل تولید پروتئین هایی که موجب شکل گیری التهاب می‌شوند را کاهش داده و در مقابل، به افزایش تولید پروتئین هایی که با نمونه‌های التهاب آفرین مبارزه می‌کنند کمک کرده است.

 

همچنین، نانو ذرات زنجبیل به کاهش خطر سرطان مرتبط با التهاب روده بزرگ نیز کمک کردند.

پژوهشگران امیدوارند در دسترس بودن و غیر سمی بودن زنجبیل، این گیاه را به گزینه خوبی برای معرفی درمانی موثر و ارزان برای بیماری التهابی روده تبدیل کند.

 

شکوه سربلوکی- متخصص تغذیه

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 10274 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۱ تير بازدید: 2297 ساعت: 8:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 لزوم اتخاذ سیاست هایی در راستای افزایش رقابت پذیری تولید لوازم خانگی ۱۴۰۰ جمعه ۱۲ شهريور
4 خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
5 فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
6 اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب‌ ۶ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
7 تاثیر ویتامین D در بهبود کووید ۱۹ تائید شد ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
8 امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
9 درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
11 مصرف فست فودها بیماری التهاب روده را تشدید می کند ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ در تمام سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، قفسه‌ای پر از انواع تنقلات ترش دیده می‌شود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمی‌افتد.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.